Pak je kans om de sinterklaas- en kerstcadeaus in te slaan en je wintergarderobe aan te vullen want op 23 november is het Black Friday in Nijkerk. Tijdens deze dag verrassen de Nijkerkse winkels je met leuke kortingen en extra’s. Kom je ’s middags? Dan kun je gelijk verse groenten, een bloemetje of kaasplankje halen op de weekmarkt!

Slimme shoppers kopen op Black Friday cadeaus voor de feestdagen.

Black Friday is afkomstig uit Amerika en is dé dag om te profiteren van hoge kortingen en mooie aanbiedingen. Hoewel de gemiddelde nuchtere Nijkerker op deze grote dag niet zo hysterisch zal gaan shoppen zoals de Amerikanen dit doen, plannen toch veel van ons om juist nieuwe aankopen op 23 november te doen. En waarom ook niet?

Eind november is de perfecte tijd om de eerste cadeautjes voor de feestdagen in te slaan. Neem je waslijsten met cadeauwensen mee en kom naar de binnenstad! Want niet alleen de warenhuizen en online retailers doen mee aan Black Friday. Verschillende Nijkerkse ondernemers hebben ook leuke acties en kortingen voor je in petto die dag. Pluspunt: Vrijdag is het koopavond in Nijkerk. Dus je kunt lekker winkelen tot 21:00u. Bekijk hier het hele aanbod aan winkels in Nijkerk!

Combineer je bezoek met de Weekmarkt!
Kom je vrijdagmiddag winkelen in Nijkerk? Combineer dan je bezoek met de Weekmarkt op Het Plein! Daar geniet je van gratis erwtensoep die de leerlingen van het Corlaer College uitdelen. Op deze manier vragen zij aandacht voor de strijd tegen de spierziekte Duchenne.

Bekijk onderstaande beelden om een voorproefje te zien van hoe Black Friday er in Amerika aan toegaat. Daar zijn wij Nijkerkers te nuchter voor… toch?