Wees loyaal, koop lokaal!

26 oktober 2020

De maatregelen voor het corona virus zijn weer aangescherpt. Dit treft ons – helaas – allemaal. In deze tijd heeft iedereen wat extra liefde nodig. Zo ook onze lokale ondernemers. Deze extra liefde kan je heel eenvoudig geven. Koop namelijk alles lokaal! De meeste ondernemers in Nijkerk doen hun uiterste best om de deuren open te houden. Je bent natuurlijk van harte welkom om – in goede gezondheid – te komen winkelen. Koop een bloemetje voor een dierbare bij de lokale bloemist of haal je lievelingsgerecht af bij een lokaal restaurant. Je hoeft er vaak niet eens voor de deur uit. Veel lokale ondernemers hebben websites waarbij je met een druk op de knop makkelijk iets kan bestellen. Hieronder staat een aantal tips beschreven hoe je de lokale ondernemers zo goed mogelijk kan steunen.

Handige tips voor lokaal kopen

• Koop alles lokaal: Probeer zoveel mogelijk bij lokale ondernemers te kopen. Blijf je toch liever thuis? Veel lokale ondernemers hebben een website waarbij je gemakkelijk iets kan bestellen en het ook nog is thuis bezorgd wordt. Houd hiervoor de social media van de ondernemers in de gaten, of blijf op de hoogte via onze website.
  • Bestel bij het restaurant zelf: Wanneer je via Thuisbezorgd besteld, gaat er een percentage van het bestelbedrag naar Thuisbezorgd zelf. Bestel je rechtstreeks via het restaurant, dan krijgt het restaurant het volledige bedrag. Makkelijke winst voor de Nijkerkse ondernemer, niet waar?!
  • Geef goede reviews: Dit stimuleert natuurlijk veel meer mensen om bij dat restaurant of bij die winkel te kopen/bestellen. Het kost je niets (behalve wat tijd), maar je geeft de ondernemer iets heel waardevols.
  • Tag de ondernemer op social media: Op deze manier bereikt het veel meer mensen. Ondernemers kunnen jou weer delen en jouw volgers vinden het vast leuk om te zien wat jij lokaal koopt of eet.

Handige pagina’s

Hier kan je terecht voor handige overzichten van de lokale ondernemers/horeca.

Bekijk deze pagina voor een goed overzicht voor waar en hoe laat afhalen mogelijk is.

Ontdek hier een overzicht van de lokale ondernemers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Wees lief voor elkaar en stay safe!

Bekijk ook deze posts

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login