Weekmarkt in Nijkerk

30 september 2020

Door: Kimberly van Kesteren

Binnenkort een dagje of weekendje Nijkerk gepland? Goed idee! Wanneer je op vrijdag Nijkerk bezoekt kan je niet om de markt heen. Iedere vrijdag van 10:00 tot 17:00 staat het Plein vol met de gezelligste en leukste kramen. Een lach, een praatje of even proeven wat je koopt, de markt in Nijkerk is altijd gezellig boodschappen doen. Check hieronder 4 redenen waarom de weekmarkt in Nijkerk een échte aanrader is.

1. Nijkerkse gezelligheid

Een terugkerend iets op de markt is de gezelligheid. Op de markt ben je misschien net iets meer tijd kwijt dan in de supermarkt, maar dat is het absoluut waard. Daarnaast dient de markt natuurlijk ook als een ontmoetingsplek. Je komt altijd wel een bekende tegen om even gezellig een praatje mee te maken. De verkopers zijn ook altijd enthousiast en helpen je graag.

2. De keuze is reuze

Het aanbod is enorm op de markt! Zo vind je er kaas, vis, vlees, verse noten, brood, groente en fruit en nog veel meer andere producten. Naast de etenswaren vind je er onder andere ook kleding en telefoonhoesjes. Zo biedt de markt van alles en nog wat. En dat allemaal dicht bij elkaar, middenin het centrum van Nijkerk. Parkeren doe je om de hoek!

3. Vers van de pers

Veel producten van de markt zijn heerlijk vers. Bijvoorbeeld vers vlees of vis. Niks lekkerder dan een verse haring aan de kraam happen. Maar naast etenswaren beschikt de markt ook over de mooiste en verste bloemen.

Minsen kieken

Oftewel; mensen kijken! Met zoveel mensen op de markt, is er altijd wel iets te zien of te beleven. Op zo’n dag is de horeca in Nijkerk een echte aanrader. Een goede tip is om even een terrasje te pakken voor een borrel of een bakje koffie om optimaal te genieten van de gezelligheid die de markt in Nijkerk biedt.

Bezoek de weekmarkt in Nijkerk!

Krijg jij ook zin om naar de weekmarkt in Nijkerk te gaan?

Voor meer informatie, klik hier!

weekmarkt in Nijkerk
© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login