Decemberactie 2020 wordt voorjaarsactie 2021

De laatste twee trekkingen van de decemberactie 2020 kunnen eindelijk plaats gaan vinden! Vanaf 28 april ontvang je weer een voucher bij een besteding vanaf €15,-. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de actieposter van de voorjaarsactie bij hun winkel. Op de voucher staat een actie-code, die je kunt invoeren op LekkerNijkerk.nl/decemberactie. De winnaars worden op 12 mei en 19 mei bekend gemaakt in De Stad Nijkerk.nl en op de website.

Gewonnen?  Dan krijg je een bewijs mail, waarmee je de prijs kunt ophalen bij de winkelier die de prijs beschikbaar heeft gesteld. Ga naar LekkerNijkerk.nl/decemberactie voor meer informatie over deze actie.

Shop en win in Nijkerk

Zaterdag 14 november start de tweede Decemberactie Nijkerk in samenwerking met de Nijkerkse Ondernemers Vereniging, Stad Nijkerk.nl en Lekker Nijkerk. Wie de komende zeven weken zijn inkopen doet bij diverse ondernemers in het centrum van Nijkerk maakt wekelijks kans op vele prijzen. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op één van de hoofdprijzen.

Hoe werkt het?

Bij besteding van minimaal 15 euro bij een deelnemende ondernemer ontvang je een voucher. Met deze voucher maak jij kans op één van de vele prijzen tijdens de wekelijkse prijstrekking. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de actieposter en hun vermelding in deze uitgave of op lekkernijkerk.nl/decemberactie.

Hoe maak je kans op de prijzen?

Op elke voucher staat een unieke actiecode. Deze code kun je invoeren op lekkernijkerk.nl/decemberactie. Het is ook mogelijk de voucher in te leveren op het inleverpunt bij Brandhof Mannenmode aan de Oosterstraat 10. De vouchers kunnen voor de wekelijkse trekking worden geactiveerd tot zondag 20:00 uur. Activeer je de vouchers later? Dan worden deze meegenomen in de daaropvolgende trekking.

Een prijs gewonnen?

Staat jouw naam tussen de winnaars van die week? Dan ontvang je van ons een bevestigingsmail waarmee je jouw gewonnen prijs bij de betreffende ondernemer kunt ophalen. Check dus ook je spambox! Print de mail uit of laat hem zien op je telefoon.

logo 2
logo 4
logo 3
© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login