Vergaderen en overnachten

Streams Breede Beek

Ben je op zoek naar een gave locatie voor een congres, evenement of vergadering? Streams Breede Beek heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Een locatie waar je je thuis voelt. Streams Breede Beek ligt centraal in het midden van het land, nabij de snelweg (A1/A28) middenin het historisch centrum van Nijkerk. Maak gebruik van de Experience (zaal met inschuifbare tribune geschikt voor 200 personen), de SkyRoom (30 personen) of de Foyer (10 personen).
Wij beschikken over restaurantfaciliteiten waardoor je bij ons terecht kunt voor een ontbijtseminar, een zakelijke lunchbijeenkomst of een compleet bedrijfsfeest.

Streams Breede Beek

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

De Schakel

De Schakel vierde in 2018 haar vijftigjarige bestaan, oorspronkelijk neergezet als verenigingsgebouw vanuit de hervormde kerk. De Schakel concentreert zich op het goed en klantvriendelijke runnen van de accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten en doet dat met een flexibele benadering en een toegewijd team.
De afgelopen jaren is De Schakel uitgegroeid tot een vergader- en congrescentrum met landelijke bekendheid. Jaarlijks bezoeken zo’n 35000 particuliere en zakelijke gasten de Schakel.

De Schakel

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login