Vegetarisch uit eten in Nijkerk

12 oktober 2020

Door: Kimberly van Kesteren

Gezellig dineren met vrienden of familie, maar ben je vegetarisch? Dan is dineren in Nijkerk geen enkel probleem. Vegetarisch uit eten in Nijkerk is namelijk niet alleen smaakvol, maar ook nog eens heel erg gezellig. Er zijn talloze opties! Eet je liever thuis in deze tijd? Ook daar is aan gedacht. Bij de onderstaande beschreven restaurants is het mogelijk om af te halen. Perfect, toch?!

Grand Café Lust

Grand Café Lust is dé plek voor een heerlijke lunch, diner, borrel of feest! Culinair genieten op een van de mooiste locaties van Nijkerk. Op de kaart van Grand Café Lust is een aantal heerlijke vegetarische gerechten te vinden, zowel voor- als hoofdgerechten. Denk bijvoorbeeld aan pompoensoep met truffelroom en bieslook of heerlijke polenta. Lust is gevestigd op het Plein in Nijkerk, dus makkelijk te vinden. Tijdens het diner geniet je van het ultieme stadsgevoel.

Een keer wat anders? Wellicht is een high wine, high beer of high tea iets voor jou! Bij Lust kan je kiezen uit meerdere arrangementen om heerlijk te genieten.

Eetcafé Old Niekark

Je bent van harte welkom bij Eetcafé Old Niekark, waar geen plaats is voor stress en de drukte van de dag. Doordat Old Niekark de uitstraling heeft van een écht eetcafe, is het extra gezellig om hier te dineren. Niet alleen binnen, maar ook buiten is het prima vertoeven. Op het terras onder de heaters geniet je zelfs in de herfst en winter van het Plein.

Vegetarisch uit eten is heerlijk bij Old Niekark. Zowel voor het voor- als hoofdgerecht staat er bij Eetcafé Old Niekark genoeg op de kaart. Daarnaast serveert Old Niekark ook vegetarische salades. Gezellig bijpraten met iets lekkers erbij? Dat is ook geen probleem. Old Niekark serveert diverse lekkernijen voor bij de borrel, waarbij ruime keus is tussen kleine vegetarische hapjes om te delen. De menukaarten worden regelmatig onder de loep genomen en vernieuwd. Daarnaast is er altijd, buiten de menukaart om, altijd een seizoensgerecht te bestellen.

Naast vegetarische gerechten staat Old Niekark bekend om de verse huisgemaakte appelgebak met slagroom.

Brasserie Kade 10

Dineren op een unieke locatie? Bezoek dan eens Brasserie Kade 10. Op deze fantastische locatie aan de haven is er veel lekkers te vinden. Doordat Kade 10 is gevestigd in de oude chocoladefabriek heeft het restaurant een prachtige uitstraling. Brasserie Kade 10 biedt een groot aantal mogelijkheden voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Zo beschikt Kade 10 over een gastvrije brasserie en over verschillende banquet- en vergaderzalen. Deze uitstekende accommodatie is voor jou de ideale locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om gratis te parkeren.

Een zakenlunch, diner met vrienden of gewoon even lekker aanschuiven aan de stamtafel met een cappuccino en de krant, het kan bij Kade 10. Wist je dat Kade 10 woensdag een speciale vega-dag organiseert? Het gehele menu bestaat uit unieke vegetarische gerechten. Dit menu wordt tijdelijk aangeboden voor €21,50 p.p.

Tapas Restaurant Het Oosten

Vegetarische tapas eten? Doen! Bij Tapas Restaurant Het Oosten in Paasbos kan je terecht voor diverse vegetarische tapas gerechten. In het restaurant wordt er een Orientaals Tapas menu geserveerd. Daarbij kan je onbeperkt een keuze maken uit verschillende Chinese en Japanse kleine gerechtjes die in verschillende rondes aan tafel worden geserveerd. Per ronde mogen er vier gerechten per persoon besteld mogen. En dat is maar goed ook, want de keuze is reuze uit verschillende vegetarische gerechtjes, vegetarische sushi of Powkebowls. Vegetarisch uit eten is dus heerlijk bij Het Oosten.

Liever afhalen en thuis opeten? Ook dat kan geregeld worden bij Het Oosten. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal afhaalmenu samengesteld, waar ook vegetariërs van kunnen genieten.

Iedere maand wordt er een nieuw menu gemaakt, lekker makkelijk voor als je  niet zo snel weet wat je wil bestellen of gewoon om je lekker te laten verrassen.

Voor een overzicht van alle restaurants in Nijkerk, bezoek je deze pagina.

Bekijk ook deze posts

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login