Het zomerseizoen van de stadswandelingen gaat weer van start! Vanaf woensdag 29 mei tot medio september 2019 start elke woensdagmiddag een stadswandeling vanaf Museum Nijkerk (Venestraat 16, Nijkerk). De woensdagmiddagwandelingen starten om 14.00 uur (gegarandeerd vertrek). U maakt een boeiende wandeling door de historische binnenstad van ongeveer anderhalf uur. De kosten zijn € 5,– p.p.. De stadswandeling is ook op andere tijden te reserveren voor groepen vanaf 6 personen. Zie ook de arrangementen van het walking dinner en de walking lunch en The Long John Dinner, www.museumnijkerk.nl, info@museumnijkerk.nl, stadswandelingen@museumnijkerk.nl.

Stadsgidsen, Museum Nijkerk foto: OpticaFoto Nijkerk, Gerrit van de Veen, 2019 V.l.n.r.: Jacques Overkamp, Bram Berends, Carla Alfrink, Freek van den Berg, Gerda Brons, Janine Stortelder, Dieter van de Castel, Bessel Woudenberg en Henk Visscher.