Prijzen winnen in Nijkerk

27 november 2020

Door: Kimberly van Kesteren

De laatste maand van 2020 komt steeds dichterbij. Dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse Decemberactie! De Decemberactie is een actie die is opgezet door de Nijkerkse Ondernemersvereniging, Stad Nijkerk en Lekker Nijkerk. De aankomende maand maak je kans op super toffe prijzen. Als je meedoet, maak je automatisch ook nog een kans op de hoofdprijs! Tijdens het shoppen toffe prijzen winnen én de lokale ondernemer steunen door lokaal te kopen. Hoe ideaal is dat?

Zo werkt het

Wanneer je de komende 7 weken bij lokale ondernemers koopt, maak je dagelijks kans op een van de prijzen. Bij besteding van 15 euro bij een deelnemende ondernemer, ontvang je een voucher. Met deze voucher kan jij kans maken op een van de vele prijzen. Shoppen en tegelijkertijd kans maken om te winnen, mooier wordt het niet! Een deelnemende ondernemer is gemakkelijk te herkennen aan de actieposter, zo hoef je nooit te twijfelen.

Zo maak je kans op prijzen

Iedere week kan je kans maken op prijzen. De eerste trekking vond plaats op 25 november. De winnaars worden iedere keer bekend gemaakt in De Stad Nijkerk en op de online uitslagenpagina van de krant. Meedoen gaat als volgt: Op iedere voucher die je ontvangt staat een actiecode. Deze code kan je hier invoeren, op de website van LekkerNijkerk. Natuurlijk kan de voucher ook fysiek worden ingeleverd als je dat makkelijker vindt. Dat kan bij Brandhof Mannenmode aan de Oosterstraat 10. De vouchers kunnen voor een trekking geactiveerd worden tot 20.00 uur. Activeer je hem later dan 20.00 uur? Dan wordt jouw voucher automatisch meegenomen in de trekking van volgende week.

Wat valt er te winnen?

Ook dit jaar zijn er fantastische prijzen te winnen bij de deelnemende ondernemers. Natuurlijk zijn er veel te veel om op te noemen, want er zijn een heleboel mooie prijzen te winnen. Maar om alvast een paar hints te geven staan er hieronder een paar prijzen beschreven:

• Een boodschappenpakket van Albert Heijn Van den Tweel
  • Een cadeaubon van Country Mill
  • Cadeaubon van Top1Toys
  • Een lekkere lunch voor 2 bij Bakker Bart
  • 2 minuten gratis winkelen bij Jumbo Veltink
  • Een Bosch Stofzuiger van Expert Nijkerk

Heb jij een prijs gewonnen?

Wanneer je iets gewonnen hebt ontvang je altijd een bevestigingsmail in je mailbox. Let goed op: check ook altijd je spambox! In de mail staat wat je hebt gewonnen en bij welke ondernemer je je prijs kan ophalen. Print de mail of laat hem zien op je telefoon.

Handig om te weten over de Decemberactie

De Decemberactie eindigt op 31 december 2020. De vouchers kunnen voor de laatste trekking op 2 januari 2021 worden geactiveerd of ingeleverd. Woensdag 6 januari komt de laatste uitslagenpagina in de krant te staan en op StadNijkerk.nl. Vul hier je actiecode in en lees de algemene voorwaarden.

Heel veel succes en vooral veel plezier!

Bekijk ook deze posts

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login