Pop-up diner Lekker Nijkerk

Op 27 november gaat het gebeuren: het pop-up diner van Lekker Nijkerk. En dit is niet zomaar een diner! Deze avond wordt namelijk georganiseerd door verschillende scholen uit Nijkerk, die samenwerken met lokale horeca en ondernemers. Uiteraard bestaat ook het menu uit lokale ingrediënten!

De opbrengst van het diner gaat naar kinderen van gezinnen die gebruik maken van de voedselbank. Het doel is niet alleen het inzamelen van geld voor de voedselbank. Het gaat ook om het stimuleren van de samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Daarnaast biedt het leerlingen de kans om ervaring op te doen in een echte werksituatie. En iedereen mag deze dag zijn talent inzetten. Leerlingen gaan aan de slag in de keuken en in de bediening. Maar ook het ontwerp van de menukaart en de aankleding van het restaurant wordt verzorgd door studenten.

Je bent van harte uitgenodigd!
Voor wie organiseren wij dit diner? Voor iedereen uit Nijkerk die het leuk lijkt om deze avond mee te maken! Reserveren is wel verplicht en dat kun je hieronder doen.

Het restaurant bevindt zich aan de Langestraat 30 in Nijkerk. Het restaurant gaat om 17.30 uur op en we starten het diner om 18.00 uur. De prijs voor het diner is €25,-.

Reserveer hier:

Het menu

Soep

Met groenten uit de tuin van Aeres Nijkerk. Bereid door leerlingen van Accent Praktijkonderwijs

Massaman curry

Een curry van Restaurant Menam met rundvlees, visfilet en een saus van koriander en knoflook. Geserveerd met rijst en groenten.

Pannenkoek

Van pannenkoekenrestaurant de Waegh, met chocoladesaus en een bol ijs van Ijscootje. Het ijs is gemaakt van de melk van Jersey koeien.

Het pop-up diner is een initiatief van Stichting Citymarketing Nijkerk en wordt mede mogelijk gemaakt door: