VVV Informatiepunt

Het VVV Informatiepunt van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken is gevestigd in Boekhandel Roodbeen. Het gastvrije team staat klaar om jou op weg te helpen en geeft je graag een tip op maat. Er zijn fiets- en wandelkaarten te koop, er is een grote collectie aan Klompenpaden op voorraad en vele andere producten. Ook voor een klein souvenir ben je hier aan het goede adres. Andere toeristische informatie zoals de recreatiekrant en een plattegrondje van de binnenstad zijn vrij verkrijgbaar in de winkel.

Fietsverhuur

Bij het VVV Informatiepunt in Nijkerk kun je fietsen huren. Er staan twee leuke fietsen klaar zodat je vanuit de binnenstad naar het Stoomgemaal kunt fietsen. Of je huurt ze tijdens je verblijf zodat je Nijkerk echt leert kennen.

Klompenpaden

In de omgeving van Nijkerk zijn verschillende Klompenpaden die je kunt lopen, de folders met de routes zijn te koop bij het VVV Informatiepunt.

Lokale producten

De leukste streekproducten staan in de winkel voor je klaar. Een leuke herinnering aan je bezoek aan Nijkerk: je slaagt bij het VVV Informatiepunt.

Contactgegevens

VVV Informatiepunt Nijkerk in Boekhandel Roodbeen
Plein 5
3861 AB Nijkerk Gld
[email protected]
T 033 245 2712

Overige informatiebronnen:

Wegwijzer Nijkerk

Gemeente Nijkerk

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login