Navigeren door de stad

Op deze pagina de belangrijkste voorzieningen in Nijkerk. Door de markeringen op de kaart aan te klikken ziet u een foto en informatie van de betreffende locatie. Door vervolgens op routebeschrijving te klikken kunt u precies vanaf uw adres naar de locatie toe navigeren. Om het nog overzichtelijker te maken kunt u bij categorieën enkele onderdelen uitvinken. Al met al hebben wij ons best gedaan om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Parkeren

In het centrum van de stad Nijkerk geldt betaald parkeren. U betaalt een standaardtarief van € 0,70 per uur op maandag t/m donderdag van 09.00 – 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur.

Bij de Bibliotheek/UWV (Frieswijkstraat) is een blauwe zone met een maximale parkeerduur van 3 uur.

U kunt op drie manieren betalen:

1. Contant
Gewoon met muntgeld betalen en dat kan al vanaf 10 cent.

2. Dip en Go
Bij Dip en Go geeft u vooraf aan hoe lang u wilt parkeren. Zie: www.betalenzonderpincode.nl

3. Belparkeren
Bij belparkeren betaalt hierbij per minuut én achteraf. Om gebruik te kunnen maken van belparkeren, moet u zich eerst aanmelden als gebruiker bij een belprovider naar keuze.

Stickers op de parkeerautomaten geven aan of u hier kunt belparkeren. Op deze sticker staat het zonenummer, een unieke code voor die locatie. Wanneer u wilt belparkeren, meldt u zich aan- en af door het zonenummer op de sticker door te geven aan één van de aanbieders van belparkeerdiensten. Dit kan door te bellen, te sms-en of met behulp van een speciale app. Wanneer u vertrekt, meldt u zich op dezelfde wijze volgens de instructies van uw aanbieder weer af.

© 2018 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap | Login