Arrangementen

De Mooiste Toren beklimmen

Wil jij de mooiste Toren van Nederland beklimmen? Dat kan op afspraak en is in ieder geval mogelijk op:
in de zomer telkens van 13.00-15.30 uur:
21 juli, 28 juli, 11 augustus, 18 augustus
8 september, Open Monumentendag, 10.00-16.00 uur

Andere arrangementen

Museum Nijkerk ontvangt graag groepen. Een receptie, vergadering of lezing kan in het pand plaatsvinden. De creatieve zolder is geschikt voor (kinder)feestjes. Kijk voor meer informatie en arrangementen op de website van Museum Nijkerk.

De Postkamer

Een high tea of lunch in combinatie met een creatieve workshop of informele vergadering? Dat kan op de vide van de Postkamer!  Ook zijn er mogelijkheden voor feestjes.

Verder kun je een bezoek aan de Postkamer combineren met een stadswandeling in Nijkerk of een fietstocht in de omgeving. Ook is de Postkamer een knooppunt in diverse routes van het fietsnetwerk.

Bekijk de website van De Postkamer voor opties zoals een Walking Dinner of en Walking Lunch!

De Schakel Vergader en Congrescentrum Nijkerk
© 2018 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap | Login