‘Lekker Nijkerk, Stad vol smaak’

‘Lekker Nijkerk, Stad vol smaak’ is een citymarketing initiatief voor de gemeente Nijkerk. Onder deze noemer willen we Nijkerk op de kaart zetten als een aantrekkelijke plek om te verblijven, wonen en te werken; een ware trekpleister in de regio.

Plein Nijkerk

Jouw lekkerste plek in de stad

Via Lekkernijkerk.nl en onze social media kanalen willen wij inwoners, bezoekers en ondernemers van Nijkerk inspireren en informeren over wat zich allemaal afspeelt in Nijkerk. Het mooie daarvan is dat jij hieraan kan bijdragen!

In de vorm van een foto zien wij graag jouw favoriete plekje in Nijkerk vastgelegd. Bedenk: iedereen met een smartphone is fotograaf! Wat is jouw ‘lekkerste plek’ in de stad? Of dat nu met je voeten omhoog op je balkon is tot en met je dagelijkse wandelrondje met je hond. Zolang het maar in Nijkerk is; zien wij jouw foto graag! De beelden worden onder vermelding van je eigen naam opgenomen in onze online beeldbank en gebruiken we voor promotiedoeleinden van de stad. Zo kunnen we met elkaar onze stad promoten! Gebruik altijd de hashtag #lekkernijkerk, zodat we je foto niet missen.

Wat is jouw ‘lekkerste plek’ in de stad?

Deel jouw favoriete momentjes en plekjes met de #lekkernijkerk!

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login