‘Lekker Nijkerk, Stad vol smaak’

‘Lekker Nijkerk, Stad vol smaak’ is een citymarketing initiatief voor de binnenstad van Nijkerk. Onder deze noemer willen we Nijkerk op de kaart zetten als een aantrekkelijke plek om te verblijven, wonen en te werken; een ware trekpleister in de regio.

Jouw lekkerste plek in de stad

Via Lekkernijkerk.nl en onze social media kanalen willen wij inwoners, bezoekers en ondernemers van Nijkerk inspireren en informeren over wat zich allemaal afspeelt in de binnenstad. Het mooie daarvan is dat jij hieraan kan bijdragen!

In de vorm van een foto zien wij graag jouw favoriete plekje in Nijkerk vastgelegd. Bedenk: iedereen met een smartphone is fotograaf! Wat is jouw ‘lekkerste plek’ in de stad? Of dat nu met je voeten omhoog op je balkon is tot en met je dagelijkse wandelrondje met je hond. Zolang het maar in Nijkerk is; zien wij jouw foto graag! De beelden worden onder vermelding van je eigen naam opgenomen in onze online beeldbank en gebruiken we voor promotiedoeleinden van de stad. Zo kunnen we met elkaar onze stad promoten!

Wat is jouw ‘lekkerste plek’ in de stad?

Deel jouw favoriete momentjes en plekjes met de #lekkersteplekjenijkerk en kom op onze hall of fame!

© 2018 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap | Login