Nijkerk aan het Water

Nijkerk aan het Water is een plek waar iedereen samen kan komen om te genieten van het water, strand, de zon en natuur. Er zijn hier allerlei leuke recreatiemogelijkheden, zoals varen, zwemmen, kamperen, fietsen, wandelen en lekker uit eten! Lees snel verder en ontdek wat je hier allemaal kunt doen.

Samenwerking

Nijkerk aan het Water is een samenwerking van de gemeente Nijkerk, LekkerNijkerk en alle betrokken ondernemers in het Nijkerk aan het Water gebied. Door deze samenwerking ontstaan er vele mooie initiatieven om zo zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten.

Wat kan je doen bij Nijkerk aan het Water?

Het gebied ‘Nijkerk aan het Water’ is volop in ontwikkeling. Je bent er zo vanuit de binnenstad met de fiets, of wanneer je met de auto bij afslag Nijkerk linksaf gaat. Er is van alles te beleven. Zo kan je een bootje huren bij Bootverhuur Nijkerk, de jachthaven bekijken, een drankje doen in Clubhuis de Zuidwal, genieten van een lekkere strandmiddag bij Nijkerk aan Zee; lunchen en dineren bij Brasserie De Vuurtoren of ‘t Strandhuys (en binnenkort ook het Sluishuis), of een mooie wandeling of fietstocht maken langs Polder Arkemheen. Bezoek meteen het stoomgemaal, en je bezoekje is compleet. Sluit het af door met je camper te overnachten bij camperplaats Nijkerk aan Zee, of huur een huisje bij Droompark Bad Hulckesteijn.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Nijkerk aan het Water. Hier vind je onder andere directe links naar alle verschillende restaurants in het gebied.