De tijd is voorbij gevlogen: de kerstvakantie is (helaas) al weer bijna afgelopen. Vandaag is het de laatste dag dat je kan schaatsen op de ijsbaan. Nu de feestdagen zijn geweest, staat één ding vast: Nijkerk schittert tijdens de winter. In deze blog lees je over verschillende gave evenementen en activiteiten die deze winter zijn georganiseerd.

Nijkerk on Ice

Het was even spannend of de ijsbaan er dit jaar zou komen, maar wat waren we blij toen we de bevestiging kregen: de ijsbaan kwam er! Natuurlijk vonden wij het voor Nijkerk ontzettend belangrijk dat de ijsbaan er zou komen. Daarom hebben we met trots meegeholpen aan de realisatie hiervan. Tijdens de officiële opening lanceerden wij onze stadsgids en onthulden we een super leuke selfiewall waarmee alle kinderen op de foto konden gaan.

Op de schaatsbaan zijn er veel gezellige evenementen georganiseerd. Zo was er af en toe livemuziek in het Winterpaviljoen, konden scholen schoolschaatsen en konden mensen meedoen aan een curlingtoernooi. Omdat de ijsbaan natuurlijk middenin het centrum van Nijkerk ligt, is de sfeer in het centrum extra gezellig.

14 december: Nijkerk schittert

De dag dat Nijkerk letterlijk schitterde dit jaar, was 14 december. Op deze dag werden drie geweldige evenementen georganiseerd. Allereerst was er een gezellige kerstmarkt, waar je terecht kon voor al je kerstcadeautjes. Vanaf 18.00 uur vond het Winterlichtfestival plaats. Prachtig met lampjes versierde trucks reden door Nijkerk heen. ‘s Avonds werd de mooiste toren van Nederland voor het eerst verlicht. De hele dag was er een geweldige kerstsfeer te proeven. Daarom hebben wij een super leuke video voor jullie gemaakt! Je bekijkt de video hieronder.

Volg Lekker Nijkerk op social media!

De laatste tijd zijn we actiever geworden op social media. Je kunt ons volgen op Instagram en Facebook. Gebruik de hashtag #lekkernijkerk om door ons gedeeld te worden, dat vinden wij alleen maar leuk! Bekijk ook onze evenementenkalender.