Netwerk Nijkerk

Nijkerk is een actieve stad. Niet alleen als het om activiteiten en evenementen gaat, maar ook wanneer het gaat om zakelijke netwerken. Op deze pagina vindt u een selectie van de vele netwerken die Nijkerk rijk is.

Samenwerken met Lekker Nijkerk? Zet Nijkerk op de kaart met een herkenbare en eenduidige uitstraling!

Samenwerken met LekkerNijkerk

LekkerNijkerk werkt graag samen met ondernemers. Organiseer je een evenement? Dan ondersteunen we je graag met de pr. Mail voor meer informatie naar [email protected]

Andere manieren waarop je met LekkerNijkerk kunt samenwerken zijn:

  • Via een ondernemersportret in de LekkerNijkerk gids;
  • Ondersteuning op social media. LekkerNijkerk deelt je berichten graag als je de hashtag #lekkernijkerk gebruikt!

Rotary Nijkerk

Rotary Nijkerk is een serviceorganisatie. De ruim 30 Nijkerkse leden organiseren activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) van meer dan 1,2 miljoen Rotarians, met één visie: Service above Self, ofwel dienstbaarheid boven eigenbelang.

Een Rotaryclub is samengesteld op basis van het zogenaamde classificatiebeginsel: een beroepsgroep wordt door een of hooguit enkele leden vertegenwoordigd. Deze leden onderscheiden zich in hun vak of beroep.

BHN

De Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk is een bedrijvenkring, waarbij ongeveer 150 bedrijven, in een grote verscheidenheid, uit de gemeente Nijkerk zijn aangesloten.

Netwerkbijeenkomsten

Per jaar wordt een aantal netwerkbijeenkomsten met sprekers georganiseerd. Soms worden deze bijeenkomsten afgesloten met een borrel en soms met een diner. Er wordt steeds bekeken of het mogelijk is de bijeenkomsten te combineren met een bedrijfsbezoek. In januari heeft de BHN een uitgebreide nieuwjaarsreceptie en één keer per jaar in juni is er de gezamenlijke dinerbijeenkomst met de gemeente Nijkerk.

NOV

De Nijkerkse Ondernemers zijn al sinds 1923 collectief actief, deze eerste vereniging droeg de naam ‘Maatschappij van Handel en Nijverheid’. Op 12 november 1956 werd de eerste echte vereniging opgericht, die zich puur richt op de winkeliers van Nijkerk, dit was de N.W.V. ‘Nijkerkse Winkeliers Vereniging’. Midden jaren tachtig was het zo dat ook enkele ondernemers, die geen toonbankverkoop hadden, lid wilden worden van deze club. Zodoende veranderde de naam in het huidige N.O.V. ‘Nijkerkse Ondernemers Vereniging´. Al jaren lang is dit een enthousiaste vereniging, die de belangen van u als ondernemer op een zo goed mogelijke manier probeert te behartigen.

BBC Amersfoort – De Laak

Wil je onder het genot van een warm croissantje, bacon and eggs en een glas verse jus investeren in je zakelijke relaties? En met je jaarlijkse inschrijfgeld Ronald McDonald Huis Utrecht steunen? Sluit je dan aan bij Business Breakfast Club Amersfoort – De Laak.

Het netwerk richt zich op ondernemingen uit Amerfoort, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken en Bunschoten Spakenburg.

NHIB

NHIB staat voor Nijkerk Hoevelaken In Business en is begin 2004 opgericht. NHIB richt zich met name op de jongere ondernemers in Nijkerk en Hoevelaken en hun doel is om een netwerk van ondernemers te creëren.

Wilt u zich aanmelden bij deze vereniging, kijk dan bij de agenda wanneer de volgende afspraak is en meld u aan als gast.

U kunt dan vrijblijvend kennis maken met deze vereniging.

Lions

De actieve Lionsclub uit Nijkerk, van zo’n 30 leden, komt graag in actie voor goede doelen, organiseert projecten om fondsen te werven en ondersteunt maatschappelijke organisaties met het delen van kennis en ervaring of het leveren van man-/vrouwkracht. Heb je een idee voor een project of wil je een goed doel aandragen, een vraag stellen of meer informatie? Stuur dan een email naar [email protected]. Jaarlijkse projecten van de Lions: Proef de herfst, een benefietdiner voor 2 goede doelen en de ladies only of men only projecten: Bubbels & Bingo en CasinoNight.

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login