Lekker ontbijten in Nijkerk

5 maart 2019

Vroege vogels met een knorrende maag kunnen in Nijkerk op verschillende plekken genieten van heerlijke ontbijtjes. Van een heus ‘katerontbijt’ tot tientallen zoetigheden en liters thee. Wij hebben de opties voor je op een rijtje gezet zodat je snel kunt kiezen.

Ontbijten bij De Postkamer
Op zaterdagochtend duik je met je gezin de stad in voor een lekker ontbijt bij De Postkamer. Tussen 9:30u en 10:30u bestel je een heerlijk ontbijt dat bestaat uit een croissant, bolletje, suikerbrood, gekookt eitje en divers beleg. Uiteraard wordt er een versgeperste Jus bij geserveerd en een kop koffie of thee. In de zomer ontbijt je lekker buiten op het terras van De Postkamer. Oh, in plaats van het traditionele ontbijt kun je natuurlijk ook één van de heerlijke taartpunten bestellen. Elke dag worden ze heerlijk vers gebakken en het assortiment wisselt regelmatig.

Openingstijden De Postkamer: dinsdag t/m zaterdag vanaf 9:30u. (Het traditionele ontbijt is uitsluitend op zaterdagochtend te bestellen).

Ontbijten bij LOFT22
Bij één van de gezelligste plekjes op Het Plein scoor je een ontbijt zoals je hem zelf thuis niet kunt maken. Hou je keuken dus lekker schoon en geniet vanaf 10:00u van een uitgebreid ontbijt met goede koffie. Wat dacht je van oldskool wentelteefjes? Kun je niet kiezen tussen hartig en zoet? Bestel Ontbijtje LOFT van de kaart en je krijgt American Pancakes mét een broodje ham of kaas. En een gezonde smoothie, voor een kickstart van jouw dag.

Openingstijden LOFT22: Dinsdag t/m zondag vanaf 10:00u.

Ontbijten bij de HEMA
De echte klassieker waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Na een avondje doorhalen, of op zaterdag als de rest van Nederland al aan z’n lunch zit. Bij de Hema staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Voor wie even is vergeten met welk lekkers je je dag kunt beginnen; delen wij een tipje van de sluier. Vers afgebakken broodjes, croissants, gekookte eieren. Of kies je liever voor een omelet? En heerlijke smeersels als tonijnsalade, beenham en filet american. Een lichter ontbijtje kan ook, zoals yoghurt-granola met vers fruit.

Ontbijten bij de HEMA kan van maandag t/m zaterdag vanaf 9:00u.

Wat is jouw favoriete plek om lekker te ontbijten in Nijkerk?

Lekker Nijkerk, stad vol smaak!

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login