Lekker Nijkerk helpt

Op deze pagina vind je alles over het coronavirus in de gemeente Nijkerk. Veranderde openingstijden, nieuwe bezorgservices, afgelaste of verplaatste evenementen: we plaatsen het hier. Winkels die hun normale openingstijden weer hanteren, worden hier niet geplaatst. Samen komen we hier weer bovenop, dus zorg goed voor elkaar!

Wil jij graag iets plaatsen op deze pagina? Mail je corona informatie dan naar [email protected].

 

HORECA

Restaurant de Dolle Joncker

Hallo allemaal,
Wat waren we blij toen we op 1 juni onze deuren weer mochten openen. Het leek de goede kant op te gaan. Helaas zijn de maatregelen nu weer aangescherpt en moeten wij onze deuren voorlopig weer sluiten.

Omdat wij u hierdoor niet meer in ons restaurant kunnen verwelkomen kunt u bij ons weer maaltijden bestellen om af te halen of te laten bezorgen. Uw bestelling kunt u telefonisch aan ons doorgeven via 033 2459544, bij voorkeur voor 17.30 uur of plaats uw bestelling online tot 15.30 uur. Van donderdag t/m zondag kunt u maaltijden afhalen en laten bezorgen. Ons vernieuwde bezorg- en afhaalmenu vindt u hier.

Met smakelijke groet,
Team Restaurant de Dolle Joncker

Van de Pol Catering

Vanaf vrijdag 16 oktober is onze maaltijd bezorgservice terug van weggeweest. Onze hardlopers van de eerste lockdown staan weer op de kaart aangevuld met stamppotschotels vers bereid in eigen keuken. Ook hebben wij iedere week een weekendspecial. Kortom genoeg keuze om heerlijk makkelijk thuis te genieten. Op Vandepolcatering.horecanuonline.nl kunnen jullie al bestellen.

Restaurant de Berenkuil

Het zal niemand ontgaan zijn dat alle eet- en drinkgelegenheden opnieuw dienen te sluiten. Dit geldt ook voor ons restaurant. U kon al menu’s afhalen, maar nu hebben wij ook weer tijd om te bezorgen!! Wij hebben diverse overheerlijke menu’s voor u samengesteld. Wekelijks zullen wij u verrassen met nieuwe gerechten!!

Grand Café LUST

Wij zijn weer open met een vernieuwd take away menu!
Open van dinsdag tot en met zaterdag voor afhalen van 12.00 tot 20.00 voor lunch en diner en zondag van 16.00 tot 20.00 voor diner. Bezorgen vanaf 60 euro en indien beschikbaar. Afhalen kan via de serre ingang.
Bestellen kan via [email protected] tot 16.00 uur. Telefonisch bestellen kan de gehele dag. Wij proberen uw voorkeurstijd altijd aan te houden.
Wij nemen pin en contante betalingen aan. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM
Alvast bedankt!

Alberto’s Italian

Bestel nu uw pizza, pasta of salade bij Alberto’s Italian!
Laten bezorgen is mogelijk tussen 12:00 uur en 21:00 uur in de volgende postcodegebieden:

3860 – 3861 – 3862 – 3863

In een buitengebied bezorgen wij alleen op afspraak

Bij het afhalen krijgt u van ons 10% korting!

Afhalen kan tussen 12:00 en 20:30

Bestellingen doorgeven kan via deze website tussen 08.00 uur en 20.30 uur

Ei8ht Food & Drinks

We gaan door met onze EI8HT TO GO van donderdag t/m zondag 🙏🏼 Bel ons jouw bestelling door tussen 15.00 – 18.00 uur via 033-8442552 ❤ Omdat het buiten koud en donker gaat worden gaan wij ook bezorgen (LET OP, Wel op tijd bellen) ..Nieuw op onze afhaalkaart BITES en ZOET 🥰 Kijk op onze menukaart

Cafetaria ‘t Hoekje

Cafetaria ‘t Hoekje Nijkerk is open voor afhalen en bezorgen. U kunt bestellen via www.cafetariahoekje.nl (afhalen en bezorgen), via onze eigen app, via www.thuisbezorgd.nl of met de telefoon 033 – 245 75 52 (alleen afhalen),

Als u bestelt via onze website of onze eigen app is bezorging tijdelijk gratis, gebruik daarvoor de code: 1888

New York Pizza Nijkerk

New York Pizza Nijkerk is open voor het bezorgen en afhalen van bestellingen. Uw kunt uw bestelling online plaatsen en betalen via www.newyorkpizza.nl, de app of www.thuisbezorgd.nl. Bezorgen doen ze contactloos: uw bestelling wordt neergezet voor de deur, de bezorgers bellen aan en nemen afstand.

McDonalds Nijkerk

De McDrive is open en is wegens het virus volledig contactloos. De McDrive is alleen toegankelijk per auto. Er wordt verzocht om de bestelling direct mee te nemen en niet op de parkeerplaats te nuttigen.

Restaurant Het Oosten

In verband met de aangescherpte overheidsmaatregelen is het restaurant tot nader bericht gesloten. We blijven open voor afhalen. Onze tijdelijke openingstijden zijn dinsdag tm donderdag 16:00 tot 20:00 uur & vrijdag tm zondag 12:00 tot 20:00 uur.

HORECA

Menam

Deze kanjers gaan weer fulltime tasjes inpakken!
Wij gaan vanaf donderdag weer 7 dagen per week open voor afhaal. Van 16.00 – 21.00 uur. Bestel op de dag zelf eenvoudig via onze webshop en de maaltijd staat op de afgesproken tijd klaar.
Tot snel bij Menam Thai Take Away

Lunchen bij Lars

AFHALEN EN BEZORGEN
Vanaf vandaag is ons restaurant gesloten voor 4 weken, maar onze heerlijke lunch gerechten zijn wel af te halen! En we hebben iets nieuws, we kunnen namelijk ook naar jou toekomen! Vanaf 25 euro is het mogelijk binnen Nijkerk jouw lunch te laten bezorgen, alleen contant mogelijk!
Klik hier voor ons menu! U kunt de lunch afhalen of laten bezorgen van 12:00 tot 16:00.
Bestellen kan telefonisch via 033-2451385 of aan de deur!
Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en heel graag tot snel!

Old Niekark

#UPDATE#AFHALEN#OLDNIEKARK#
Vrijdag 16 oktober starten wij!
Elke donderdag t/m zondag kunt u bij ons afhalen.
Bestellen alleen telefonisch via 0332464122 tussen 16.00 en 20.00!
Bestellingen kunnen bij afhalen afgerekend worden contant of pin!

Het Lunchcafé

wij zijn op dinsdag t/m zaterdag van 11.30 uur – 15.00 uur geopend voor afhaal: ‘Het Lunchcafé to go’ 😉.
Plein Nijkerk 033 246 6787

VW VlaaienWinkel

Vanwege de maatregelen die genomen zijn in verband met Corona wijzigen wij onze openingstijden :
Maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur.
Alleen voor afhaal van vlaaien, lunch, smoothies en koffie of thee to go.
Met vriendelijke groet,
Team VW vlaaienwinkel Nijkerk

Pannenkoekenrestaurant

De Waegh

Helaas kan je even niet uit eten, heb je toch zin in onze lekkere pannenkoeken en burgers, dan zijn deze de komende weken af te halen. Kijk voor onze menukaart op www.pannenkoekenrestaurantdewaegh.nl en geef je bestelling door.

Landgoed de Salentein

Salentein thuis beleven? Maak gebruik van onze ‘take away’ actie. Bestel een High Wine Box, Salentein Premium Beef of een van onze eigen wijnen. Ga naar www.landgoeddesalentein.nl en klik op bestellen!

Bar Strijland

Bestellen kan via [email protected]

Klik op het menu hieronder voor een groter beeld.

Kade 10

Wij zijn er weer klaar voor! U kunt nu binnen enkele klikken een heerlijk 4-gangen menu voor thuis bestellen. U kunt de gerechten afhalen maar we bezorgen uiteraard ook. Kijk maar even op onze website www.kade10.nl Afhalen kan van 16.00 tot 19.00 en we bezorgen tussen 16.00 en 18.00.
Mocht u specifieke wensen hebben als het gaat om een smakelijke maaltijd. Neem gerust contact op .
[email protected], 033-2464042 of 06-40954642 in goed overleg is er veel mogelijk.

Moeke

Lieve gasten,
Het is zover. Moeke heeft haar deuren gesloten. Verdrietig, maar toch hoopvol zwaaiden we zojuist onze laatste gasten uit.
Aan tafel onze gasten verwennen, dat wat we het liefste doen, is nu even niet meer mogelijk. ☺️
Lieve groet van Moeke en haar kroost 💋

JAPAS

THUISWERKEN? Inmiddels is iedereen al wel op de hoogte van de nieuwe maatregelen rondom corona. Horeca dicht en zoveel mogelijk thuiswerken, dat is het advies! Bij Japas blijven we vooral positief, daarom maakt Japas het thuiswerken en thuis zijn net even lekkerder! We blijven namelijk open voor afhaal én bezorging! En plaats je je bestelling via onze eigen Japas-App? Dan betaal je geen bezorgkosten! We houden jullie uiteraard via onze social media op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klik hier!

Hoevelaken

HORECA

De Haen

De haen moet helaas weer op stok. We mogen jullie in elk geval voor 4 weken niet bedienen in ons grand café. Maar vanaf vrijdag 23 oktober hebben we weer de afhaalmaaltijden ( vrijdag t/m zondag af te halen vanaf 17.00 uur ). We hebben bij het afhalen tijdblokken, het is volledig Corona proof. De wisselende menu’s zetten we tijdig op Facebook. Grand café de Haen 0332530377 /

Eetcafé De Foep

Lieve gasten,
▶️ Wij zijn weer geopend voor onze afhaalgerechten.
▶️Alle gerechten staan op onze site; www.defoep.nl.
▶️ Wij zijn op vrijdag, zaterdag en zondag te bereiken vanaf 15.00 uur.
▶️U kunt de bestellingen alleen telefonisch doorgeven op 033 253 7189.
❤We zien jullie dus graag, alleen dit keer weer onder andere omstandigheden!

Pannekoekbakkerij De Gillende Keukenmeid

ELKE DAG open voor afhalen.
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via: 06-87150722 of 033-2580820
Wij vragen u bij het afhalen de gepaste afstand te houden.
We houden ons aan de zelfde openingstijden zoals altijd.
Maandag/vrijdag 17:00 tot 20:00
Zaterdag/zondag 16:00 tot 20:00

Happy Food

In verband met de nieuwe maatregelen passen wij ons aan🦠💪🏼
🍟Afhalen blijft mogelijk🍟
🚲Elke dag bezorgen van 11:30-21:00 uur🚲
📲Bestel zoveel mogelijk online 💻

Nijkerkerveen

HORECA

Zomertui de wereldkeuken

Beste gasten,
Helaas hebben wij na het horen van de persconferentie besloten om ons restaurant de komende weken (of tot wanneer het weer veilig genoeg is) te sluiten. Wij betreuren dit ten zeerste en zullen de gasten die al gereserveerd hebben zoveel mogelijk proberen persoonlijk op de hoogte te stellen.
Niet alleen de veiligheid van onze medewerkers staan voorop, maar ook van onze gasten. Vandaar deze moeilijke keuze. We hopen dat iedereen gezond blijft en we weer snel kunnen genieten van De Zomertuin.

De Paddestoel

Wij blijven geopend! Alleen voor afhalen.
Graag zoveel mogelijk uw bestelling doorbellen zodat wij goed kunnen plannen en groepsvorming tijdens de spitstijden kunnen beperken!
Bedankt voor uw begrip👍 033 257 2529 

Informatie & Laatste Nieuws

Coronatest voor iedereen met klachten

Heb je klachten als neusverkoudheid, hoesten en/of verhoging. Blijf dan thuis en laat je testen op het coronavirus.
Bel het landelijke gratis telefoonnummer 0800-1202 en maak een testafspraak bij de GGD.
Meer informatie:
Klik hier voor de actuele pagina

Wilt u hulp aanbieden, dan kunt u dit kenbaar maken door onderstaande link in te vullen:

Wat betekent ‘afstand houden vanwege het coronavirus’?

Vragen over afstand houden

Cultuurmakelaar Nijkerk

Alle kunstenaars, musici, dansers, schrijvers en theatermakers van de gemeente Nijkerk kunnen een filmpje van maximaal 15 minuten insturen naar [email protected], via WeTransfer. Omdat veel culturele activiteiten niet meer door kunnen gaan, zendt A1 mediagroep vanaf nu iedere week een programma uit op televisie met dit materiaal. De deadline voor de eerste uitzending is woensdag 25 maart. Daarna schuift de deadline steeds een week op.

© 2020 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login