Kerstmenu’s in Nijkerk

19 december 2020

Het is bijna kerst! De tijd van kerstfilms, chocolademelk, foute kersttruien, gezelligheid, overal lichtjes en je buik rond eten. Dat het een andere kerst is dan we hadden verwacht, dat is een ding dat zeker is. Het is misschien even flink slikken dat we niet meer met veel mensen tegelijk samen kunnen zijn, want met een grote groep tafelen, dat zit er dit jaar helaas niet in. Maar wie zegt dat kerst in het water valt of dat er helemaal niks gezelligs van te maken is?  In deze coronaperiode zijn er ook genoeg mogelijkheden om van deze kerst een (coronaproof) feestje te maken. Samen eten tijdens een zoomsessie, een ouderwets kerstkaartje bij een geliefde door de deur gooien, een kerst karaoke sessie tijdens het FaceTimen, of een fotowedstrijd wie de foutste kersttrui aan heeft. Gelukkig is er nog steeds van alles mogelijk, als we het maar willen. Wat natuurlijk echt niet mag ontbreken tijdens kerst is: ontzettend lekker eten! In deze blog nemen we je mee in de lekkerste kerstmenu’s om af te halen in Nijkerk.

Zeker voor de horecaondernemers  is het een heel erg gek en moeilijk jaar geweest. Wat is het ongelooflijk verdrietig dat juist zij, samen met de andere lokale ondernemers, de deuren deze feestdagen niet kunnen openen. Maar ook nu hebben ze stuk voor stuk een creatieve oplossing bedacht! Een hoop lokale horecaondernemers in Nijkerk heeft heel erg hun best gedaan. Speciaal voor jou hebben zij een fantastisch kerstmenu samengesteld om thuis van te kunnen genieten. En hoe lekker is dat? Dat jij tijdens de kerst bij jouw favoriete restaurant een heerlijk menu kan afhalen? Een leukere manier om de lokale horecaondernemer te steunen is er niet! Je hoeft geen uren in de keuken te staan, want jouw lievelingsrestaurant zorgt voor het perfecte kerstdiner bij jou thuis.

Bij deze restaurant haal je kerstmenu’s in Nijkerk:

Heb jij een heerlijk menu afgehaald? Maak een foto, tag de ondernemer en deel hem op bijvoorbeeld Instagram of Facebook! Op deze manier help je de horeca ondernemers nog een beetje extra.

Bied jij met jouw onderneming deze kerst ook een kerstmenu aan? Laat het dan weten via [email protected], dan voegen we het toe aan de lijst!

Wij wensen jullie allemaal hele fijne kerstdagen, en een mooi uiteinde. Tot volgend jaar!

Door: Kimberly van Kesteren

Bekijk ook deze posts

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login