Kerstkaartenactie in Nijkerk

9 december 2020

De laatste maand van 2020 is aangebroken en dat betekent dat het jaar 2020 bijna afgesloten wordt. En wat was dit een gek jaar, dat kunnen we wel stellen. Voor sommige mensen kan het jaar misschien wel heel erg verdrietig of juist heel erg eenzaam geweest zijn. Wil jij iemand opvrolijken of een hart onder de riem steken? Met de bijzondere kerstkaartenactie van LekkerNijkerk is dat heel eenvoudig! Deze actie is een samenwerking tussen LekkerNijkerk, NOV en Sigma. Door deze actie is het mogelijk om een (gratis) kerstkaartje naar iemand te sturen die bijvoorbeeld eenzaam is, of een steuntje in de rug kan gebruiken. Een klein gebaar dat veel mensen blij kan maken.

Doe jij ook mee met deze toffe actie? Lees hieronder verder hoe de actie werkt en hoe jij mee kan doen.

Waarom de kerstkaartenactie?

Voor veel mensen kan een kerstkaart heel erg veel betekenen, zeker in deze gekke tijd. Hoe fijn is het als er straks een kerstkaart bij jou op de deurmat valt van iemand die aan jou denkt? En hoe goed voelt het om zelf zo’n kerstkaart te versturen? Daarom is de kerstkaartenactie door LekkerNijkerk, NOV en Sigma bedacht.

Zo ontvang je een gratis kerstkaart

Doe jij mee met de actie? Top! Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december worden er in de winkels in het centrum van Nijkerk gratis kerstkaarten uitgedeeld bij iedere aankoop die je doet.

Wat moet je doen?

Schrijf op jouw ontvangen kerstkaart een positieve, hoopvolle of misschien wel grappige boodschap voor iemand anders. Wees creatief! Lever vervolgens je kerstkaart in bij een van de twee LekkerNijkerk kerstbomen in het centrum van Nijkerk (op het Plein en het Molenplein).

Heb je je kaart ingeleverd?

Leerlingen van het Corlaer College die meedoen aan de Expeditie tegen Eenzaamheid staan bij de kerstbomen klaar om de kerstkaart in ontvangst te nemen. Nadat jouw kaart is ingeleverd zorgt Sigma ervoor dat de kaarten worden verspreid. De kaarten zullen worden verspreid onder eenzame Nijkerkers of mensen die in deze periode echt een positieve boodschap nodig hebben.

Hopelijk ben je enthousiast geworden en doe jij ook mee!

P.s. Volg je ons al op Instagram? Klik hier!

Door: Kimberly van Kesteren

Bekijk ook deze posts

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login