Kamperen in Nijkerk

10 augustus 2020

Door: Kimberly van Kesteren

Yes! Het is eindelijk zomervakantie in Nederland. Misschien heb je besloten om niet naar het buitenland te gaan en lekker in Nederland te blijven. Hoe leuk is het dan om op pad te gaan met de camper, of om in een tent te slapen? Genieten van de rust, de hele dag in de buitenlucht zijn én genoeg speelruimte voor de kids. Kamperen in Nijkerk is dan echt een goed idee! Op deze pagina laten we je een overzicht zien van alle kampeerplekken in Nijkerk.

De Elzenhoeve

Of je nu op pad gaat met de tent, de vouwwagen of de camper, op de Elzenhoeve in Nijkerk is het goed vertoeven. Doordat de camping landelijk is ingericht, krijg je echt een ‘kamperen bij de boer’ gevoel. De camping is gelegen aan verschillende wandel- en fietsroutes. Er zijn ongeveer 20 plaatsen voor caravans, tent of vouwwagen. Kamperen in Nijkerk is hier dus mega leuk!

Zwemmen in Elzenhoeve

Ook voor de kids is het genieten op De Elzenhoeve. De camping beschikt over veel sport- en speelmogelijkheden:

 – Buitenzwembad
– Spelveld
– Trampoline
– Tafeltennis
– Speeltuin
– Voetbalveld
– GPS tochten

Kijk op de website voor meer informatie.

Kampeerboerderij De Spochthoorn

Deze camping ligt in een prachtig landelijke omgeving waar volop gelegenheid is om te genieten van rust en ruimte. Het kampeerterrein biedt ruimte voor 25 kampeerplaatsen en een compleet ingerichte huurcaravan voor 4 personen. Midden op het terrein staan diverse speeltoestellen en is een jeu de boules baan aanwezig. Voor de fietsen is er een overdekte fietsenstalling met de mogelijkheid tot het opladen van de elektrische fiets.

Vanaf de camping is het centrum van Nijkerk ook goed te bereiken, dat is nog eens lekker kamperen in Nijkerk! Op een afstand van zo’n 2,5 km is het centrum te vinden. Het afwisselende landschap nodigt uit tot fietsen en wandelen. In de omgeving liggen diverse klompenpaden, zoals het Kruishaarderpad, het Oldenallerpad en het Huinerpad. Ook zijn er diverse mooie fietsroutes in de omgeving.

De Spochthoorn Nijkerk

Kijk voor meer informatie en leuke tips eens op de website.

Nijkerk aan zee

Sta je liever met de camper aan het water? Dat kan bij het nieuwe camperpark ‘Nijkerk aan Zee’. Direct gelegen aan het Nijkerkernauw met uitzicht over het water. Er zijn 25 plaatsen aanwezig voor campers. Ook zijn alle plaatsen voorzien van elektriciteit. Er zijn ook verschillende activiteiten te doen, zoals:

– Zwemmen
– Vissen
– Fietsen
– Wandelen

Doordat polder Arkemheen dichtbij is, is een wandeling of een fietstocht niet weg te denken tijdens je vakantie bij Nijkerk aan Zee.

Even een drankje doen bij Strandhuys Nijkerk mag zeker niet ontbreken. Ga daar na het strandbezoek lekker borrelen, lunchen of dineren!

Meer informatie over Nijkerk aan Zee vindt je op deze website.

Overbos

Aan de rand van Hoevelaken ligt Overbos. Het park is 8 hectare groot en beschikt over 125 vaste staanplaatsen en een aantal camperplaatsen. Doordat het park midden in de bossen ligt, ervaar je echt de rust en schoonheid die de natuur biedt.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en voor de iets ouderen een prachtige vijvertuin. Ook aan de sportliefhebbers is gedacht. Zo is er een sportveld waar je kan tennissen, voetballen en basketballen. De serre en het terras bieden genoeg mogelijkheden om even te ontspannen met een hapje en een drankje.

Kamperen in Nijkerk bij Overbos

Meer informatie over Overbos vind je op hun website.

Watergoorweg

Midden in Nijkerk staan met je camper? Ook dat is geen probleem. Het fijne aan een camperplaats aan de Watergoorweg, is dat je midden in het centrum verblijft.

Zo is bijvoorbeeld de Lidl 100 meter lopen en het centrum van Nijkerk 500 meter lopen. Voor een hapje eten of je hengel uitslaan loop je maar 300 meter naar de haven van Nijkerk.

Er is plaats voor maximaal 7 campers.

Meer informatie over camperplaats Watergoorweg vindt je hier.

Ga je ook kamperen in Nijkerk?

Als je ook gaat kamperen in Nijkerk, plaats dan zeker een leuk berichtje online met de hashtag #lekkernijkerk. Wie weet delen we jouw berichtje wel op onze Instagram of Facebookpagina!

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login