Dames opgelet! Deze fashiontrends mag jij niet missen!

Eigenlijk hangt je kast vol met mooie jurkjes. Voor die nieuwe sjieke pantalon heb je nog geen gelegenheid gevonden om hem aan te trekken. Maar toch… tijdens de feestdagen is niets leuker dan een nieuwe, hippe outfit scoren.

Wij gingen voor je winkelen in de binnenstad van Nijkerk en ontdekten dé kledingtrends voor komende feestdagen. Welke is jouw favoriet?

1.Fluweel

Fluweel is hot. De kleuren van nu: donkerrood, petroleumblauw, roze, grijs, groen. Je volledige outfit van fluwelen stoffen mag en is super sjiek! Een zachte flared broek met strakke top en je hebt een prachtige outfit voor de feestdagen!

Foto: Deze fluwelen look shop je bij De Garage.

2. Goud met zilver

Goud met zilver is dé modetrend deze winter. Dat komt tijdens de feestdagen goed van pas! Goud en zilver draag je onbeschaamd bij elkaar en je zit als een echte fashionista aan het kerstdiner. Wat denk je van een zilveren broekpak met gouden sterren?

Foto: Deze shiny look scoor je bij Studio Jill

Foto: Toch meer van een fluwelen look? Ook Studio Jill heeft deze zachte stoffen in haar feestcollectie voor je in de rekken hangen!

3. Pailletten overdag

Ook zoiets: pailletten. Je zou denken; typisch voor tijdens de feestdagen, maar daarna draag je het niet meer. Onjuist! Weer een moderegel omver. Dit jaar mogen pailletten ook overdag. Gewoon, straks in januari in combinatie met een casual stofje. Een pailletten rok met een dikke wollen trui matcht namelijk prima. Tijdens de feestdagen combineer je jouw paillettenrok natuurlijk met een sjieke doorschijnende top zoals deze van kledingwinkel De Garage.

Foto: De Garage

4. Slangenprints

Het is één van de allergrootste modetrends voor herfst winter 2018 2019: dierenprints. Vooral slangenprints zijn hot. En je mag de prints lekker mixen met andere prints. Denk aan; bloemen, ruitjes en dierenprints! De kledingwinkels in Nijkerk hangen er vol mee!

5. Sjieke, dunne stoffen

Look through stoffen; zo sjiek! In Nijkerk binnenstad vonden wij prachtige doorschijnende tops van gaasstof. Wil je daar een speelse touch aan toevoegen? Kies dan voor een doorschijnende stof met werkje. Dit jurkje (foto) vonden we bij kledingwinkel By Gaby. Dat je trends kunt matchen, bewijst de combinatie met fluwelen booties.

Foto: Jurkje met doorschijnende stof met werkje; By Gaby

6. Al jaren een trend; de jumpsuit

Sinds 1919 is de jumpsuit al een gedurfd modestuk. Je ziet ‘m jaarlijks in verschillende varianten terugkomen. Korte pijpen voor op het strand, of flared pijpen met een open rug. Deze skinny variant gecombineerd met kant vonden wij bij de C&A. Je trekt ‘m aan en je bent klaar om een glas champagne te heffen. Klinkt dat niet ideaal?

Foto: De C&A heeft verschillende prachtige jumpsuits met kanten tops

Welke trend voor de feestdagen ga jij scoren in Nijkerk?