Herdenken en vieren

Dit jaar, 2020, is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog in Nederland voorbij was. Onze gemeente, met de kernen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen, werd op of rond 20 april door de Canadezen bevrijd.

De Tweede Wereldoorlog heeft veel leed gebracht en grote wonden geslagen. Belangrijk om dit te blijven herdenken. Maar we vieren ook dat we 75 jaar geleden vrijheid hebben gekregen en nog steeds vrij zijn! Herdenken en vieren, dat doen we samen!

Op deze website vindt u alle activiteiten. Staat uw activiteit er niet bij? Laat het ons weten door te mailen naar: vrijheid@nijkerk.eu

De Website Lekker Nijkerk vermeld behalve alle normale agendaberichten ook de agenda items van: Gemeente Nijkerk viert vrijheid