Decemberactie stilgelegd vanwege corona

Het coronavirus heeft Nederland stevig in haar greep. Het ziet er naar uit dat deze maatregelen minimaal tot half januari 2021 zullen aanhouden. Vanwege de strenge lockdown is er besloten om de Decemberactie tijdelijk stil te leggen. Dit houdt in dat de winkeliers vanaf donderdag 17 december t/m 19 januari 2021 geen vouchers zullen uitgegeven.

De vouchers die de afgelopen dagen nog niet zijn geactiveerd kunnen nog gewoon ingevoerd worden op www.lekkernijkerk.nl/decemberactie of worden ingeleverd bij Brandhof Mannenmode (vanaf 20 januari 2021 weer beschikbaar) of Albert Heijn Nijkerk. Vanaf 20 januari 2021 zullen wij de Decemberactie hervatten.

Shop en win in Nijkerk

Zaterdag 14 november start de tweede Decemberactie Nijkerk in samenwerking met de Nijkerkse Ondernemers Vereniging, Stad Nijkerk.nl en Lekker Nijkerk. Wie de komende zeven weken zijn inkopen doet bij diverse ondernemers in het centrum van Nijkerk maakt wekelijks kans op vele prijzen. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op één van de hoofdprijzen.

Hoe werkt het?

Bij besteding van minimaal 15 euro bij een deelnemende ondernemer ontvang je een voucher. Met deze voucher maak jij kans op één van de vele prijzen tijdens de wekelijkse prijstrekking. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de actieposter en hun vermelding in deze uitgave of op lekkernijkerk.nl/decemberactie.

Hoe maak je kans op de prijzen?

Op elke voucher staat een unieke actiecode. Deze code kun je invoeren op lekkernijkerk.nl/decemberactie. Het is ook mogelijk de voucher in te leveren op het inleverpunt bij Brandhof Mannenmode aan de Oosterstraat 10. De eerste trekking vindt plaats op 25 november, waarna de winnaars wekelijks (m.u.v. week 52) bekend worden gemaakt op StadNijkerk.nl en op de uitslagenpagina in de krant. De vouchers kunnen voor de wekelijkse trekking worden geactiveerd tot zondag 20:00 uur. Activeer je de vouchers later? Dan worden deze meegenomen in de daaropvolgende trekking.

Een prijs gewonnen?

Staat jouw naam tussen de winnaars van die week? Dan ontvang je van ons een bevestigingsmail waarmee je jouw gewonnen prijs bij de betreffende ondernemer kunt ophalen. Check dus ook je spambox! Print de mail uit of laat hem zien op je telefoon.

De decemberactie Nijkerk eindigt op 31 december 2020. De vouchers kunnen voor de laatste trekking op 2 januari 2021 worden geactiveerd of worden ingeleverd. Woensdag 6 januari komt de laatste uitslagenpagina in de krant te staan en op StadNijkerk.nl.

logo 2
logo 4
logo1
logo 3
© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login