De Stad Nijkerk al gelezen? Afgelopen week mochten wij in een speciale bijlage “de Ondernemer vertelt” wat vertellen over “Lekker Nijkerk, Stad vol Smaak”. Deze bijlage werd niet alleen in Nijkerk uitgegeven, maar was ook te vinden in lokale kranten in de regio.

Heb je ‘m gemist? Lees hieronder het hele artikel:

Lekker Nijkerk – Stad vol Smaak

Een prachtige stad rijk aan historie, gelegen tussen de Randstad en de Veluwe. Dat is Nijkerk. Veel gezelligheid, leuke winkels en smaakmakers waar je lekker kunt eten. Er is genoeg te doen, van leuke evenementen tot wandelen, varen en fietsen.

De binnenstad zit vol met leuke winkels. Bekende ketens, maar ook speciale winkels met een uniek aanbod. Genoeg om een hele dag winkelen mee te vullen! Halverwege de dag plof je neer bij een van de hippe lunchtentjes op en rondom het Plein of het Molenplein. Laat je verrassen door de lekkerste gerechten, bereid met ingrediënten uit de regio.

Ook een beetje cultuur snuiven? Geen probleem. Onze tip? Ga op pad met een stadsgids van museum Nijkerk, hij of zij kan je alles vertellen over de bijzondere historie van de stad, of breng een bezoek aan Museum Nijkerk.

Dankzij de ligging van Nijkerk aan de rand van de Veluwe en vlakbij open water, kun je er prachtig wandelen, fietsen en watersporten. In de omgeving zijn kilometerslange Klompenpaden aangelegd die door de mooie omgeving lopen. Even bijkomen? Dat kan aan, en op het water bij recreatiegebied Nieuw-Hulckesteijn. Hier vind je ook de jachthaven. Het uitstapje maak je compleet door te overnachten in één van de Nijkerkse hotels of op een (boeren)camping.

Alle informatie op Lekkernijkerk.nl!

Hier vind je alles wat je moet weten voor je bezoek aan Nijkerk. Zo kun je zien hoe veelzijdig het winkelaanbod is en waar je lekker kunt eten en drinken. In de UITagenda zie je in een oogopslag wat er aan evenementen en activiteiten te doen is.

Ook informatie over de bereikbaarheid, parkeren en waar je kan overnachten, is allemaal te vinden op Lekkernijkerk.nl!

Lekker Nijkerk voor ondernemers

Nijkerk is te lekker om geheim te houden, daarom werken we als stichting aan het op de kaart zetten van Nijkerk. Een merk voor een stad bouw je niet alleen, maar dat doe je samen. Met ondernemers, sportclubs, verenigingen en alle andere partijen binnen de gemeente Nijkerk!

Stichting Citymarketing Nijkerk kan je ondersteunen, als je bijvoorbeeld een goed idee hebt voor een activiteit of evenement. Uit onze expertise kunnen we met je meedenken en je verbinden aan andere partijen die je wellicht verder kunnen helpen. Neem contact met ons op via info@lekkernijkerk.nl.  Daarnaast zorgen we voor meer zichtbaarheid van alles wat er georganiseerd wordt in Nijkerk.

Organiseer je een activiteit in Nijkerk? Op de website kun je deze eenvoudig zelf online plaatsen. Hiervoor ga je naar Lekkernijkerk.nl/activiteiten

Maar ook als je geen activiteit organiseert kun je bijdragen. Bijvoorbeeld door een Lekker Nijkerk sticker op je winkelruit te plakken, of om het logo op je website te plaatsen of door het te gebruiken in andere uitingen. Een sterk merk zorgt voor herkenning en vertrouwen in goede kwaliteit. Een merk dat iedereen in Nijkerk mag gebruiken.