Camperplaatsen in Nijkerk

Camperplaats P Watergoor

Rustige camper locatie op parking bij het sporthal Watergoor. Betaling via aan en uitnet – supermarkt Lidl 100m. Binnenhaven met restaurants op 300m en een bezoekje aan het centrum is te doen in zo’n 6 minuten lopen.

Parking Sporthal Watergoor

Watergoorweg 44, 3861 MA Nijkerk

Camperlocatie Stal Hiensch

Kleinschalige landelijk en rustig gelegen locatie met sfeer – paarden – koeien – zorgboerderij met moestuin – mogelijkheid om op uw huisdier te passen tijdens uitstapje – winkels – langer verblijf i.o.m beheerder – honden aangelijnd – broodjes service op maandag/zaterdag – reserveren mogelijk – centrum Nijkerk op 1 km.

Tel.: +31651558872 | Email: [email protected]

Website: Website camperlocatie

Camperpark Nijkerk aan Zee

Direct gelegen aan het Nijkerkernauw – uitzicht over het water – stroomplaatsen en ook plaatsen zonder stroom – eigen ingang naast het dagstrand – aanmelden via de betaalzuil waarna je met de pas de slagboom kan passeren en ook daarmee water kan tanken – met dezelfde pas kan je uitrijden -uiterlijke uitrijtijd is om 11:00u – jachthaven 100 m – restaurant bij de jachthaven – centrum Nijkerk 3 km.

Camperpark Nijkerk aan Zee

Zeedijk 1, 3861 MD Nijkerk

Tel.: +31332470555 | Email: [email protected] | Website camperlocatie

De Elzenhoeve

Met uw camper is het goed toeven op De Elzenhoeve. De camping heeft een familiekarakter, waarbij vooral U als gast en de persoonlijke, gemoedelijke sfeer centraal staan. Het terrein van de camping is goed aangelegd en aangekleed met veel groen, en goede grasmatten.

De Elzenhoeve is met recht een landelijke camping in het groen, waarbij u “het kamperen bij de boer gevoel” heeft, en u toch kunt beschikken over allerlei voorzieningen zoals het zwembad met zonneweide.

De camping is gelegen aan verschillende wandel- en fietsroutes.

Vakantieoord/Zaalverhuur De Elzenhoeve
Eerste Kruishaarseweg 9