Het blijft lastig; cadeautjes kopen. En al helemaal als het creatieve Sinterklaascadeautjes moeten zijn voor een kleine prijs. Wij laten je zien dat je geen shopping master hoeft te zijn om leuke cadeaus onder de 15 euro te scoren. Kom lekker winkelen in de Nijkerkse binnenstad en ontdek de leukste items om cadeau te geven. Ideaal, als je last-minute nog wat origineels zoekt.

Wij doken de stad voor je in met een budget van € 15,- en vonden originele schatten. Voor mannen, vrouwen en zelfs wat leuks voor de kids. Wedden dat cadeaus kopen je dit jaar gemakkelijk afgaat?

De Postkamer
Dé winkel waar je lastig met lege handen naar buiten gaat is natuurlijk De Postkamer. Naast de lekkerste taartjes en koffie scoor je er ook allerlei cadeaus. Voor de feestdagen vonden wij een aantal items waar je dit jaar iemand heel blij mee kunt maken…

1. Fancy wijnstopper – Zusss € 8,95
Goede reden om de fles niet in één keer leeg te drinken!

2. Doeboeken
Wil jouw familielid altijd spelletjes spelen, maar jij hebt nooit zin? Geef het boekje ‘Galgje’ cadeau! Dan kan hij of zij het frustrerende spelletje lekker in z’n eentje spelen. Of is jouw beste mattie een date koning(in)? Help ze een handje in hun zoektocht naar een leuke partner met het ‘Rate je date’ boekje. In het boekje houden ze maar liefst 30 dates bij. Lekker overzichtelijk! Zo help je ze een handje in de zoektocht naar de ware. Want daar ben je tenslotte vrienden voor, toch?

Galgje: € 10,00
Rate je Date: € 7,00

Winkel van ’t Singel
De beste producten van vroeger. Je vindt ze er allemaal. En de meesten zijn ook nog eens hartstikke praktisch. Wil je goede cadeaus scoren? Sla dan deze winkel met producten uit grootmoeders’ tijd niet over!

3. Sprankelende schoonmaaktips – € 12,95
Grootmoeders hebben de beste geheime trucjes om het huishouden spic en span te maken. Wie in jouw omgeving kan wel wat tips gebruiken?

4. Onderzetters (prijzen variëren: € 9,95 – 14,95 voor een setje van zes)
Fancy theeleuten op lederen onderzetters. Of kies voor een dieet-vriendelijke onderzetter; een biscuit!

5. Theepot – € 12,95
Deze leuke theepot staat geweldig op tafel. Doe er een leuk kaartje bij met een voorstel voor jullie eerstvolgende thee-date.

Bell’Abitare
Een knusse plaid voor op de bank, de mooiste (Kerst)accessoires én cadeaus voor de feestdagen. Neem ruim de tijd als je bij deze gezellige woonwinkel naar binnen gaat!

6. Gozers kletspot – € 13,99
Laat die vrouwen maar kletsen! Alleen voor stoere mannenpraat.

Boekhandel Roodbeen
Of je nou een boekenwurm bent, van spelletjes houdt of lokale Nijkerkse producten wil scoren. Boekhandel Roodbeen heeft het voor je!

7. Ik reis alleen – € 12,50
Een goed cadeau voor mannen én vrouwen. Volgens de dames van Roodbeen een thriller die je meetrekt en verrast. Het boek zet je op een ander been. Een echte must read dus.

8. De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen – € 14,99
Boordevol knotsgekke verhalen en illustraties voor kinderen vanaf 10 jaar

9. Spellen voor kids
– 50 toffe ideeën voor regenachtige dagen – € 13,50
Wie zegt dat regenachtige dagen saai zijn? Deze kaarten geven kids 50 ideeën die hun slechte bui gegarandeerd verdrijven. Van zonnige recepten tot gekke opdrachten.
– Praatprikkels – € 10,95
Een cadeau voor papa’s en mama’s; 50 prikkelende vragen waarmee je kinderen aanzet tot denken en ze prikkelt voor een leuk gesprek.

Deze cadeaus voor mannen, vrouwen en kinderen zijn een greep uit de vele cadeauartikelen die je kunt scoren. Voor een overzicht van alle winkels in Nijkerk klik je hier. Welke leuke items heb jij gevonden tijdens het winkelen in Nijkerk?