Buitensporten in Nijkerk

16 november 2020

Door: Kimberly van Kesteren

De coronaperiode blijft een vreemde tijd, het vergt veel aanpassingen van iedereen. Gelukkig zijn er nog steeds genoeg dingen mogelijk! Bijvoorbeeld sporten in de buitenlucht. De corona kilo’s kwijt raken op een leuke en verantwoorde manier?  Dat kan perfect tijdens een buiten work-out in Nijkerk. Er zijn heel veel opties zodat jij lekker aan de slag kunt! Benieuwd? Lees hieronder verder.

1. Beat your Barriers

Aan het einde van 2018 is Beat your Barriers opgericht door Rob en Bert. Het doel was om iedereen te laten ervaren hoe leuk het is om in groepsverband lekker buiten bezig te zijn met je gezondheid.

Beat your Barriers biedt supergave trainingen in de buitenlucht aan. Je krijgt begeleiding op maat door professionals die jou van A tot Z begeleiden om fitter te worden, obstakels te overwinnen en jouw grenzen te verleggen.

De missie van Beat your Barriers is om iedereen te laten genieten van samen buiten sporten. Zo bieden ze hardloop- en bootcamptrainingen heerlijk in de buitenlucht aan. Daarnaast staan er ook regelmatig gave extra’s op de planning zoals mooie locaties zoals sporten in het bos, of bij het strand. Ben je benieuwd naar deze activiteiten, hou dan de Facebookpagina in de gaten!

 

 

2. Powerwalkingclub Nijkerk: een nieuwe manier van buiten sporten

Power Walking is het nieuwe joggen, lopen op een versneld tempo. Het is dus anders dan hardlopen. Tussen het lopen door worden er spierversterkende oefeningen gedaan. Door deze manier van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil. En dat is wel een prettig vooruitzicht, toch? Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Power Walken wordt gedaan in groepsverband, in de buitenlucht. Verantwoord en ook nog is gezellig. De routes zijn iedere keer anders. Zo ga je de ene keer in het buitengebied en de andere keer in de stad Power Walken. Daarnaast heb je een stok achter de deur om te blijven gaan, doordat je steeds een afspraak maakt.

Powerwalkingclub heeft locaties over de hele wereld, van Australië tot Noord-Amerika. Hoe gaaf is dat?! Natuurlijk zijn er ook heel veel locaties binnen Nederland. Nijkerk is daar een van. Liever eerste een proefles volgen en dan beslissen? Dat kan zeker! Meld je aan via het contactfurmulier op de website voor een gratis proefles. Hou de Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en activiteiten.

 

 

3. Yoga Puur Nijkerk

Liever een les yoga volgen? Dat kan natuurlijk ook. Door de huidige maatregelen biedt Yoga Puur Nijkerk wekelijks een live online Yogales / Zwangerschapsyoga aan. Samen online. Zo kan jij verantwoord een yoga les volgen op een bestemming naar keuze. Lekker in de buitenlucht, de woonkamer of de slaapkamer. Zolang je maar een internetverbinding hebt. Hoe perfect is dat?!

Bij Yoga Puur kan je naast de groepslessen yoga terecht voor ademcoaching, massages (zwangerschapsmassage, ayurvedische massage, ontspanningsmassage en babymassage), privéles, workshops, ouder & kind yoga, bedrijfsyoga en yoga/ massage op maat (bijvoorbeeld tijdens evenementen, op locatie etc.) Daarnaast is het ook mogelijk om een privé les te boeken. Volg de Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en geplande lessen.

Wil jij ook live online een yogales/ zwangerschapsyogales meedoen? Nu is je kans. Aanmelden kan (ook) per les.

 

Bekijk ook deze posts

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login