Culinaire belevenissen
Laat je verrassen in Nijkerk!
Van dineren in het historische centrum van Nijkerk bij een awardwinnend Thais restaurant, tot genieten van het dorpse karakter van Hoevelaken: in de gemeente Nijkerk laat je je verrassen door culinaire belevenissen. Je vindt voor ieder wat wils, voor ieder budget. Op deze pagina geven we je een aantal tips!
Authentiek Thais eten
Echt authentiek Thais eten, doe je bij Menam in Nijkerk. Dit restaurant heeft van de Thaise overheid de 'Thai Select Award' gekregen. Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar: bij Menam eet je écht Thais. De kaart bestaat volledig uit bekende en minder bekende Thaise gerechten. Een must-try!
Genieten van het seizoen in Hoevelaken
Bij Eetcafé De Foep weten ze als geen ander in te spelen op seizoensgerechten. Zo vind je er in november een wildavond, waar een bijzondere smaakbeleving wordt beloofd! Ook verandert de kaart geregeld mee met de verschillende seizoenen. Een leuke manier om kennis te maken met Hoevelaken!
Ontdek nog meer restaurants... - voor de beste culinaire belevenissen!
-
Grand Café en Partycentrum de Haen
Grand Café en Partycentrum de HaenDe Brink 10 A
3871AM Hoevelaken
-
De Salentein
Genoemd in de Michelingids!
Restaurant De Salentein is ook dit jaar weer genoemd in de Michelingids. Zij schrijven: 'Argentinië en Uruguay zijn de voornaamste inspiratiebronnen van het elegante De Salentein. Dat geldt zowel voor het vlees van eigen runderen, wijn van eigen bodegas als alom bekende bereidingen als chimichurri en empanadas. Onder leiding van chef Rik Jansma worden die robuuste Zuid-Amerikaanse smaken met verfijning op het bord gebracht.'
-
Het Sluishuys
Genoemd in de Michelingids!
Ook Het Sluishuys, gevestigd in Nijkerk aan het Water, is te vinden in de Michelingids. Het volgende staat beschreven: 'Met de hand gesneden steak tartaar met een fijn zuurtje en ravioli gevuld met ossenstaart: dit zijn het soort klassieke lekkernijen waar Erik Hendriksen bekend voor staat. In dit warm ingerichte restaurant, lieflijk gelegen aan een oude sluis en vlak bij een haventje, krijgen herkenbare smaken de finesse die ze verdienen.'