Recente berichten

Lekker ontbijten in Nijkerk

Vroege vogels met een knorrende maag kunnen in Nijkerk op verschillende plekken genieten van heerlijke ontbijtjes. Van een heus ‘katerontbijt’ tot tientallen zoetigheden en liters thee. Wij hebben de opties voor je op een rijtje gezet zodat je snel kunt kiezen.

Lees meer

Waar koop je de lekkerste oliebollen van Nijkerk?

Als echte oer Hollander ben je niet vies van tradities en ga je komende dagen vast genieten van heerlijke oliebollen. Wij trakteerden onszelf vast op echte Niekarkse oliebollen uit de binnenstad. Om heerlijk te proeven en onze bevindingen met jou te delen. Over smaak valt niet te twisten. Of toch wel?

Lees meer

Hippe kerstoutfit scoren

Eigenlijk hangt je kast vol met mooie jurkjes. Voor die nieuwe sjieke pantalon heb je nog geen gelegenheid gevonden om hem aan te trekken. Maar toch… tijdens de feestdagen is niets leuker dan een nieuwe, hippe outfit scoren.

Wij gingen voor je winkelen in de binnenstad van Nijkerk en ontdekten dé kledingtrends voor komende feestdagen. Welke is jouw favoriet?

Lees meer

Cadeautjes onder de 15 euro scoren in Nijkerk

Het blijft lastig; cadeautjes kopen. En al helemaal als het creatieve Sinterklaascadeautjes moeten zijn voor een kleine prijs. Wij laten je zien dat je geen shopping master hoeft te zijn om leuke cadeaus onder de 15 euro te scoren. Kom lekker winkelen in de Nijkerkse binnenstad en ontdek de leukste items om cadeau te geven. Ideaal, als je last-minute nog wat origineels zoekt.

Lees meer

Winkelen in Nijkerk: Black Friday

Pak je kans om de sinterklaas- en kerstcadeaus in te slaan en je wintergarderobe aan te vullen want op 23 november is het Black Friday in Nijkerk. Tijdens deze dag verrassen de Nijkerkse winkels je met leuke kortingen en extra’s. Kom je ’s middags? Dan kun je gelijk verse groenten, een bloemetje of kaasplankje halen op de weekmarkt!

Lees meer

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login