Recente berichten

lunchen bij Alberto's Nijkerk

6x lekker lunchen in Nijkerk!

De zomervakantie komt er weer aan, de avonden duren langer en de terrasjes zijn weer open! Het is dus tijd om gezellig met je vrienden, familie of buren een keer te lunchen en bij te praten in de zon op een terrasje. Alle lekkere opties kunnen een beetje keuzestress geven, dus hieronder staan (op willekeurige volgorde) mijn favoriete plekjes om lekker te lunchen. Van clubsandwiches tot salades, van soepen tot pokebowls: voor ieder wat wils!

Lees meer

Nijkerk aan het water

De mooiste wandelroutes en fotolocaties van Nijkerk!

Als Nijkerker weet ik als geen ander hoe leuk en mooi de stad is. Maar wát maakt Nijkerk zo mooi? Wat zijn aanraders betreft wandelen en waar zijn de mooiste fotolocaties te vinden? Lees dit artikel snel verder voor de allermooiste locaties in Nijkerk!

Lees meer

Lekker Niekarks dialect

Lekker Niekarks

Kom jij uit Nijkerk? Dan heb je ongetwijfeld al heel vaak mensen Niekarks horen praten. Wat vinden de Nijkerkers eigenlijk de leukste Nijkerkse woorden, oftewel, Lekker Niekarks? Wij plaatsten onlangs een oproep op onze Facebook en Instagram. Op deze pagina vind je een overzichtje van de leukste, grappigste en meest gebruikte Niekarkse woorden. We geven er ook een uitleg bij, dus als je het Niekarks nog onder de knie moet krijgen, ben je hier aan het goede adres!

Lees meer

Nijkerk schittert met de mooiste toren van Nederland

Nijkerk schittert tijdens de feestdagen!

De tijd is voorbij gevlogen: de kerstvakantie is (helaas) al weer bijna afgelopen. Vandaag is het de laatste dag dat je kan schaatsen op de ijsbaan. Nu de feestdagen zijn geweest, staat één ding vast: Nijkerk schittert tijdens de winter. In deze blog lees je over verschillende gave evenementen en activiteiten die deze winter zijn georganiseerd.

Lees meer

Start zomerseizoen stadswandelingen

Het zomerseizoen van de stadswandelingen gaat weer van start! Vanaf woensdag 29 mei tot medio september 2019 start elke woensdagmiddag een stadswandeling vanaf Museum Nijkerk (Venestraat 16, Nijkerk).

Lees meer

City Guide door Travelrumors.com

Travelrumors schreef een ontzettend leuke blog over Nijkerk. Weten wat je allemaal in 24 uur kan doen in Nijkerk? Lees dan het hele blog!

Lees meer

Smaakfestival 2019

Afgelopen weekend was het dan eindelijk tijd voor SMAAK festival Nijkerk. Een nieuwe festival in het teken van lekker eten en goede muziek. En het was een fantastisch feest!

Lees meer

Lekker Nijkerk in de lokale media

De Stad Nijkerk al gelezen? Afgelopen week mochten wij in een speciale bijlage “de Ondernemer vertelt” wat vertellen over “Lekker Nijkerk, Stad vol Smaak”. Deze bijlage werd niet alleen in Nijkerk uitgegeven, maar was ook te vinden in lokale kranten in de regio.

Lees meer

De Booqi’s zijn er weer!

Wellicht heb je ze al gezien, want ze liggen verspreid door heel Nijkerk: de Booqi van Lekker Nijkerk. Zo liggen ze bijvoorbeeld in de bibliotheek, het gemeentehuis en bij allerlei hotels en campings in de omgeving.

Lees meer

Lekker ontbijten in Nijkerk

Vroege vogels met een knorrende maag kunnen in Nijkerk op verschillende plekken genieten van heerlijke ontbijtjes. Van een heus ‘katerontbijt’ tot tientallen zoetigheden en liters thee. Wij hebben de opties voor je op een rijtje gezet zodat je snel kunt kiezen.

Lees meer

Hippe kerstoutfit scoren

Eigenlijk hangt je kast vol met mooie jurkjes. Voor die nieuwe sjieke pantalon heb je nog geen gelegenheid gevonden om hem aan te trekken. Maar toch… tijdens de feestdagen is niets leuker dan een nieuwe, hippe outfit scoren.

Wij gingen voor je winkelen in de binnenstad van Nijkerk en ontdekten dé kledingtrends voor komende feestdagen. Welke is jouw favoriet?

Lees meer

Cadeautjes onder de 15 euro scoren in Nijkerk

Het blijft lastig; cadeautjes kopen. En al helemaal als het creatieve Sinterklaascadeautjes moeten zijn voor een kleine prijs. Wij laten je zien dat je geen shopping master hoeft te zijn om leuke cadeaus onder de 15 euro te scoren. Kom lekker winkelen in de Nijkerkse binnenstad en ontdek de leukste items om cadeau te geven. Ideaal, als je last-minute nog wat origineels zoekt.

Lees meer

Winkelen in Nijkerk: Black Friday

Pak je kans om de sinterklaas- en kerstcadeaus in te slaan en je wintergarderobe aan te vullen want op 23 november is het Black Friday in Nijkerk. Tijdens deze dag verrassen de Nijkerkse winkels je met leuke kortingen en extra’s. Kom je ’s middags? Dan kun je gelijk verse groenten, een bloemetje of kaasplankje halen op de weekmarkt!

Lees meer

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login