Recente berichten

Start zomerseizoen stadswandelingen

Het zomerseizoen van de stadswandelingen gaat weer van start! Vanaf woensdag 29 mei tot medio september 2019 start elke woensdagmiddag een stadswandeling vanaf Museum Nijkerk (Venestraat 16, Nijkerk).

Lees meer

City Guide door Travelrumors.com

Travelrumors schreef een ontzettend leuke blog over Nijkerk. Weten wat je allemaal in 24 uur kan doen in Nijkerk? Lees dan het hele blog!

Lees meer

Smaakfestival 2019

Afgelopen weekend was het dan eindelijk tijd voor SMAAK festival Nijkerk. Een nieuwe festival in het teken van lekker eten en goede muziek. En het was een fantastisch feest!

Lees meer

Lekker Nijkerk in de lokale media

De Stad Nijkerk al gelezen? Afgelopen week mochten wij in een speciale bijlage “de Ondernemer vertelt” wat vertellen over “Lekker Nijkerk, Stad vol Smaak”. Deze bijlage werd niet alleen in Nijkerk uitgegeven, maar was ook te vinden in lokale kranten in de regio.

Lees meer

De Booqi’s zijn er weer!

Wellicht heb je ze al gezien, want ze liggen verspreid door heel Nijkerk: de Booqi van Lekker Nijkerk. Zo liggen ze bijvoorbeeld in de bibliotheek, het gemeentehuis en bij allerlei hotels en campings in de omgeving.

Lees meer

Lekker ontbijten in Nijkerk

Vroege vogels met een knorrende maag kunnen in Nijkerk op verschillende plekken genieten van heerlijke ontbijtjes. Van een heus ‘katerontbijt’ tot tientallen zoetigheden en liters thee. Wij hebben de opties voor je op een rijtje gezet zodat je snel kunt kiezen.

Lees meer

Waar koop je de lekkerste oliebollen van Nijkerk?

Als echte oer Hollander ben je niet vies van tradities en ga je komende dagen vast genieten van heerlijke oliebollen. Wij trakteerden onszelf vast op echte Niekarkse oliebollen uit de binnenstad. Om heerlijk te proeven en onze bevindingen met jou te delen. Over smaak valt niet te twisten. Of toch wel?

Lees meer

Hippe kerstoutfit scoren

Eigenlijk hangt je kast vol met mooie jurkjes. Voor die nieuwe sjieke pantalon heb je nog geen gelegenheid gevonden om hem aan te trekken. Maar toch… tijdens de feestdagen is niets leuker dan een nieuwe, hippe outfit scoren.

Wij gingen voor je winkelen in de binnenstad van Nijkerk en ontdekten dé kledingtrends voor komende feestdagen. Welke is jouw favoriet?

Lees meer

Cadeautjes onder de 15 euro scoren in Nijkerk

Het blijft lastig; cadeautjes kopen. En al helemaal als het creatieve Sinterklaascadeautjes moeten zijn voor een kleine prijs. Wij laten je zien dat je geen shopping master hoeft te zijn om leuke cadeaus onder de 15 euro te scoren. Kom lekker winkelen in de Nijkerkse binnenstad en ontdek de leukste items om cadeau te geven. Ideaal, als je last-minute nog wat origineels zoekt.

Lees meer

Winkelen in Nijkerk: Black Friday

Pak je kans om de sinterklaas- en kerstcadeaus in te slaan en je wintergarderobe aan te vullen want op 23 november is het Black Friday in Nijkerk. Tijdens deze dag verrassen de Nijkerkse winkels je met leuke kortingen en extra’s. Kom je ’s middags? Dan kun je gelijk verse groenten, een bloemetje of kaasplankje halen op de weekmarkt!

Lees meer

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login