Wim Leeuwis Hairstyling

“Met jou kapsel toon je de wereld wie jij bent en wat jij wilt uitstralen. Ik en mijn collega’s knippen dan ook niet gewoonweg een kapsel, nee. We luisteren aandachtig naar wat jij wilt. We kijken naar jou gelaatstrekken en knippen vervolgens een kapsel dat jou uitstraling nog mooier maakt.” – Wim Leeuwis, eigenaar van Wim Leeuwis Hairstyling.

Jij verlaat onze kapsalons met een geweldig gevoel, doordat onze kappers en kapsters:
– de tijd voor jou nemen. We luisteren en kijken goed naar jou voor we knippen en/of verven;
– jou in alle rust adviseren over wat bij jou en je haar past;
– de laatste trends en kniptechnieken kennen en gebruiken;
– werken met internationaal befaamde haarproducten zoals Redken;
– enkel tophaarstylisten zijn;
– al veertig jaar lang mensen dit goede gevoel weten te geven;
– jou ook verder in de watten leggen met heerlijke koffie en thee, actuele luxe magazines en meer.

Salon

Catharinastraat 9