Van Scherrenburg

Welkom bij van Scherrenburg footwear
Veel bekende merken in één winkel! Zoek je schoenen en wil je een goed advies? Kom dan langs bij Van Scherrenburg Schoenen, waar bediening en service belangrijk zijn.

Bij ons vind je altijd de meest actuele collectie met veel bekende A-merken. Tevens hebben wij een ruim assortiment op het gebied van schoenonderhoud, voetcomfort en lederwaren. Het assortiment is ingericht op specifieke wensen van onze klanten, zoals diverse wijdtematen en uitneembare voetbedden.

Wij helpen jou graag bij de keuze in dames- heren- en kinderschoeiselen zorgen er al bijna 40 jaar voor dat je met passende schoenen de deur uitwandelt. Je kunt onze schoenen tevens online bestellen via Topshoe. Kiest u voor de optie afhalen in onze winkel, dan krijgt u ons vertrouwde deskundig advies.

Vaste klanten verdienen voordeel bij Van Scherrenburg Schoenen, daarom hebben wij een digitaal spaarsysteem zonder pasje of stempelkaart. Bij elke aankoop (uitgezonderd afgeprijsde artikelen) ontvang je per € 25,- een punt. Met 20 punten krijg je € 25,- korting op jou eerstvolgende aankoop.

Laat je verrassen en inspireren in onze winkel, op Facebook of op Twitter.

Jij bent van harte welkom bij ons in de winkel! Mensen maken het verschil!

Bob van Scherrenburg en medewerkers

Verlaat 12