Uw Slijterij Maaike

Uw Slijter Maaike heeft een breed assortiment. Juist ook van dranken die niet bij een supermarkt te koop zijn “En daar kunnen we veel over vertellen en laten proeven.” Naast gedistilleerd bieden wij een ruim assortiment (speciaal)bieren, wijnen, port, sherry en vermouth. Wist je dat in de winkel van Uw Slijter Maaike meer dan 200 speciaalbieren te vinden zijn?

Proeverijen
Regelmatig organiseert Uw Slijter Maaike verschillende proeverijen. Die proeverijen duren meestal zo’n twee uur. Hierin voert ze de deelnemers mee in bijzondere proefbelevenissen. Inmiddels is de whiskyproeverij bijvoorbeeld een traditie en in de winkel hebben we een mooie proeftafel staan voor andere momenten..

Proef zelf de sfeer online of in de winkel op het Wheemplein en ontdek het uitgebreide assortiment bieren, wijnen en likeuren. Daarnaast kun je bij Uw Slijter Maaike ook terecht voor partyverhuurartikelen.

Uw Slijter Maaike adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze!

Een voorproefje

Uw Slijter Maaike slijterij wijn whiskey sterke drank