Schildersbedrijf en lijstenmakerij Willem van Domselaar

Bijna alles is mogelijk
Schildersbedrijf van Domselaar is al 5 generaties lang – sinds 1918 – een begrip in Nijkerk. Bij het Schildersbedrijf kun je terecht voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, zowel binnen- en Buitenshuis, maar ook voor behangen en glaszetten voor zowel enkel- als isolatieglas.

In de winkel vind je verfproducten van de merken Sigma, Histor, Histor by One, Cepe, Rambo en Wijzonol en alle andere aanverwante artikelen. Ook vind je bij Schildersbedrijf van Domselaar een uitgebreide collectie behangboeken van onder andere Noordwand, BN, AS Creations, Att Walls, Rasch en Esta. Een behang-fotowand van eigen foto is ook zelfs een mogelijkheid.

Schildersbedrijf van Domselaar helpt je ook bij inlijstwerk. Bijna alles is mogelijk. Grote keus uit meer dan 1000 soorten lijsten – zowel klassiek als modern – en 250 kleuren en soorten passe-partout karton en verschillende soorten glas.

De creatieveling kan er terecht voor AMSTERDAM acrylverf, TALENS hulpmiddelen voor acrylverf, penselen, katoenen schilderdoeken, kleurpotloden en diverse cadeau dozen met verschillende verfsoorten voor de hobby-kunstschilder. Veel andere producten zijn op bestelling leverbaar.

Ook heeft de winkel een steeds wisselende collectie schilderijen en origineel werk o.a. van Jochem de Graaf en Henry Brand in diverse afmetingen en allerlei prijzen.

Een voorproefje

Schildersbedrijf Van Domselaar kunst
Schildersbedrijf Van Domselaar kunstschilderij

Contact

Kloosterstraat 6
3861 AC Nijkerk
Plan je route
  Bel: 0332451402
  Stuur een e-mail
  Bezoek de website
  Facebookpagina

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09.30 - 17.30 uur
Woensdag09.30 - 17.30 uur
Donderdag09.30 - 17.30 uur
Vrijdag09.30 - 17.30 uur
Zaterdag09.00 - 13.00 uur
ZondagGesloten

Deel deze pagina


Terug naar overzicht

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login