Restaurant Peacock’s

Peacock’s is een restaurant en grand cafe waar je terecht kan voor een uitgebreid diner en ontspannen borrel. De gerechten op onze uitgebreide kaart worden zorgvuldig bereidt met verse ingrediënten en producten van hoge kwaliteit. Zo komt onze biefstuk van het Waardse Rund, runderen die in de uiterwaarden kunnen grazen en worden gevoed met hoogwaardig voedsel.

Heb je een allergie? Bij Peacock’s is dit geen probleem! Onze glutenvrije kaart is ook grotendeels lactose vrij en ook met overige allergieën hebben wij ervaring, geef het aan bij de reservering en wij zorgen dat je zonder zorgen kan genieten van een fijne avond.

Ontspannen met een borrel dan kan je bij ons onder andere door te kiezen voor een High Wine of High Beer.

Heb je een locatie nodig voor een vergadering, receptie of feestje? Onze zaal biedt ruimte genoeg voor diverse activiteiten en wij denken graag met je mee om te zorgen dat alles naar jouw wens verloopt.

Tot snel!

Kolkstraat 10