Prins Heerlijk Eten & Drinken

Gezond, eerlijk en gastvrij!
Prins Heerlijk. Drie woorden…Gezond, eerlijk en gastvrij!
Mooie gerechten, puur van smaak, gemaakt van verse producten uit onze streek. Lekker lunchen en uitgebreid dineren met een glas bronwater of een mooie Argentijnse wijn. Dat maakt dat jij je als gast Prins Heerlijk voelt en blij en daarom gebruiken wij in de titel drie woorden: Gezond, eerlijk en gastvrij!

Prins Heerlijk is een initiatief van ’s Heeren Loo Zorggroep
In Prins Heerlijk werken we met een mooie uitdaging en dat is de gast een complete smaakbeleving geven met een bijzondere grondslag vanuit onze medewerkers. Een grondslag die begint vanuit het positief benaderen en het ontwikkelen van de individuele kwaliteiten.

Daardoor kunnen we als een team samenwerken die trots op zich zelf kunnen zijn. Dat is het speciale aan Prins Heerlijk en dat proef je. Mooie gerechten, puur van smaak en gemaakt van verse producten. Lekker lunchen en uitgebreid dineren met een glas bronwater of een mooie Argentijnse wijn.

Je bent van harte welkom!

Een voorproefje

Prins Heerlijk Eten & Drinken Nijkerk