Princesse Eet en Feestcafé

Welkom bij het oudste café van Nijkerk
Al vanaf 1 januari 1936 is Princesse gevestigd in het hart van Nijkerk en heeft in die tijd haar naam als (eet)café-biljart meer dan waar gemaakt. Princesse heeft in haar lange bestaan natuurlijk ook al wat meegemaakt. Begonnen als bescheiden café is na een aantal ingrijpende verbouwingen een zaak van ruim 400m2 ontstaan! Princesse heeft 3 biljart-tafels. De rest van de ruimte wordt gebruikt voor feesten, partijen en evenementen. De inwendige mens komt ook zeker niets te kort. Een uitgebreide lunch- en dinerkaart zorgt daar wel voor.

Neem plaats op ons verwarmde terras en kijk uit over ons mooie plein. Onder het genot van een hapje en een drankje kom je helemaal tot rust. Verbaasd zal je zijn over de grote variëteit in publiek dat bij ons komt. Werkelijk alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. Dit maakt het café er natuurlijk alleen maar gezelliger op.

Tot ziens bij Eetcafé Princesse!

Een voorproefje

Princesse Eetcafe Nijkerk Terras