Mercurius Verzekeringen

Financiƫle dienstverlening is mensenwerk
Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt en de branche. Wij garanderen u dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen.

Actuele kennis
Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, houden wij voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn. Iedere accountmanager is gekoppeld aan een relatiebeheerder binnendienst. U heeft daardoor altijd een vast aanspreekpunt!

Langestraat 32
3861 BN Nijkerk