Manders Mesologie

Zou je willen weten wat de oorzaak van je klacht is? Heb je van alles geprobeerd om van je klacht af te komen, maar niets lijkt te helpen? Misschien is mesologie iets voor jou.

Mesologie diagnosticeert en kijkt naar dysfuncties, oftewel verstoringen in het lichaam. Door een compleet en uitgebreid onderzoek te doen krijgt de mesoloog een totaalbeeld van het functioneren. De mesoloog probeert de verstoring(en) in het lichaam op te lossen. Mesologie combineert hierbij kennis van de reguliere Westerse geneeswijzen met kennis van de Ayurveda, Traditionele Chinese Geneeskunde, Homeopathie, Orthomoleculaire geneeskunde en voeding. De mesoloog gebruikt daarvoor 4 verschillende onderzoeksmethoden; polsdiagnose, tongdiagnose, lichamelijk onderzoek en electro fysiologische diagnostiek.

De kracht van het lichaam zelf is van belang binnen de therapie. De mesoloog geeft de cliënt meer inzicht in de eigen gezondheid en leefstijl en reikt handvatten aan om hier evenwichtiger en bewuster mee om te gaan. Met behulp van een individueel gezondheidsplan neemt de cliënt meer verantwoordelijkheid voor de eigen gezondheid. Iedere cliënt krijgt dus een therapie op maat, ongeacht de aandoening.

De mesoloog kijkt naar verschillende aspecten van de mens, waarbij de combinatie van verschillende geneeswijzen zorgt voor inzicht in het totale lichamelijke functioneren. Mesologie biedt hierbij een behandeling op maat aan, want elk mens is uniek en vereist een unieke behandeling. Het hervinden van de persoonlijke balans en gezondheid staan voorop. Symptomen liegen niet.

Contact

Oosterstraat 7a
3862 BH Nijkerk
Plan je route
  Bel: 0650568173
  Bezoek de website
  Facebookpagina

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 17.00 uur
Woensdag09.00 - 17.00 uur
Donderdag14.00 - 20.30 uur
Vrijdag09.00 - 17.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Deel deze pagina


Terug naar overzicht

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login