Hotel De Roode Schuur

Meer dan een hotel
Hotel De Roode Schuur is jou 4-sterren designhotel op de Veluwe. Blijf slapen in een van onze 60 comfortabele suites. Al onze comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals een zitje, klimaat control, gratis WiFi, een flatscreentelevisie, föhn en koffie en theefaciliteiten. Bekijk onze suites, verschillende interieurstijlen, arrangementen, onze wellness & massage mogelijkheden en boek direct jou kamer. Hotel De Roode Schuur beschikt ook over twee prachtige bruidssuites. Naast het hotel ligt Moeke Nijkerk waar je heel rijk kunt genieten van lunch en diner.

Een voorproefje

Hotel De Roode Schuur Nijkerk Diner
Hotel De Roode Schuur Nijkerk Hoteldeur
Hotel De Roode Schuur Nijkerk Vergaderruimte