Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe en verblijf in Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Prachtig gelegen in de pittoreske omgeving van de Veluwe, net ten noorden van Amersfoort ligt het Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Een modern 4-sterren hotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten. Ideaal gelegen nabij snelweg A28, die Utrecht met Zwolle verbindt, biedt ons hotel een comfortabele uitvalsbasis voor gasten op zakenreis of bezoekers van het gebied.

Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotel beschikt over 110 comfortabele kamers en suites, een restaurant, een bar, een verwarmd binnenzwembad, een spa en vergaderzalen. De eigentijdse inrichting zorgt voor een elegante en verfijnde sfeer. In onze ruime ontvangsthal geniet je van een warm welkom. Onze vriendelijke medewerkers zullen hun uiterste best doen om aan al jou wensen te voldoen om jou verblijf zo zorgeloos en ontspannen mogelijk te maken.

Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotel ligt op slechts 30 minuten rijden van Nationaal Park De Hoge Veluwe, daardoor perfect voor het verkennen van de omgeving. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn het Kröller-Müller museum, het Dolfinarium in Harderwijk, het historische stadscentrum van Amersfoort of Dierenpark Amersfoort.

Als je op zoek bent naar een hotel in Nijkerk verzekert het Golden Tulip Ampt Van Nijkerk Hotel jou een aangenaam verblijf tegen een goede prijs.

Een voorproefje

Golden Tulip Ampt van Nijkerk Terras
Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotelkamer
Golden Tulip Ampt van Nijkerk Restaurant

Contact

Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk
Plan je route
  Bel: 0332471616
  Stuur een e-mail
  Bezoek de website
  Facebookpagina
  Instagram

Openingstijden

Maandag24 uur
Dinsdag24 uur
Woensdag24 uur
Donderdag24 uur
Vrijdag24 uur
Zaterdag24 uur
Zondag24 uur

Deel deze pagina


Terug naar overzicht

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login