Fish on the moon

Wij zijn Anne en Maaike. beiden eigenaar van de webboutique: Fish on the Moon. We bieden je een bijzondere collectie baby- en kinderkleding, prachtige accessoires en perfecte kado’s voor een geboorte of verjaardag. Twee keer per jaar gaan we naar dé beurs in Parijs: Playtime, we speuren internet af en houden de bladen in de gaten om nieuwe juweeltjes te vinden. Ons credo is: All the best from East to West, maar met een soft spot voor moois uit eigen land. Zoek je eigenheid, trends, super mooie materialen en geweldige prints? Dan ben je bij Fish on the Moon aan het goede adres. Volg ons blog en je blijft op de hoogte van alles wat ons bezig houdt.

Verlaat 16
3861 AA Nijkerk
Plan je route
  Stuur een e-mail