De Postkamer

Laat je verrassen bij grand cafe de Postkamer
In het centrum van Nijkerk, aan de Kleterstraat, vindt u De Postkamer: een sfeervol Grand Café met cadeauwinkel in het voormalig postkantoor. In het Grand Café kunt u koffie en thee met huisgemaakt gebak bestellen, u kunt er heerlijk lunchen, borrelen of genieten van een high tea. Iedere vrijdag serveren wij ook een diner. In de cadeauwinkel vindt u bijzondere producten, sommigen zelfs uniek omdat deze zelfgemaakt zijn. Ook kunt u gebak voor thuis bestellen, gemaakt in onze eigen bakkerij. Bij De Postkamer werken gemotiveerde mensen die bij hun werk ondersteuning krijgen van zorgorganisatie Careander.

In De Postkamer is een cadeauwinkel met een bijzonder assortiment te vinden. Er zijn veel unieke, zelfgemaakte producten te koop. Deze producten worden in ons eigen atelier gemaakt of ingekocht bij collega zorginstellingen. Er zijn bijvoorbeeld leuke artikelen voor in huis, tassen, sieraden of kraamcadeautjes, alles net wat anders omdat het zelfgemaakt is. Het huisgemaakte assortiment wordt aangevuld door regulier ingekochte producten. Ook kunt u in de winkel gebak bestellen uit onze eigen bakkerij.

Een voorproefje

De Postkamer Grand Cafe Nijkerk Winkel
De Postkamer Grand Cafe Nijkerk Keuken
De Postkamer Grand Cafe Nijkerk Terras