Coava

Beleef het ultieme Coava gevoel!
Coava is geboren vanuit de gedachte om mensen een echt genietmoment te laten ervaren. Onze missie is mensen echt te laten genieten van wat moeder-aarde en ‘lokale’ vakmanschap te bieden heeft.

Geniet van de lekkerste koffie gemaakt van koffiebonen rechtstreeks van koffieboeren uit landen zoals Costa Rica, Brazilie, Ethiopie, Tanzania en Panama. Wij branden deze zelf elke dag vers voor jou!
Onze thee komt van de allerbeste plantages en zorgt voor een perfecte kop geurige thee voor een unieke theebeleving. Coava biedt een ruim assortiment exquise theesoorten en leren je met veel plezier hoe je echte thee moet bereiden én presenteren.

Een compleet genietconcept
Deze gedachte heeft geleid tot het concept Coava waar: koffiebranden, koffiezetten en koffie kopen bij elkaar komen. De complete keten van koffieboer tot de laatste slok onder controle.
Dit combineren we met eigengemaakt ijs, drankjes, eten en lekkernijen. Vers van moeder-aarde en van dichtbij, zonder e-nummers en voor suiker gebruiken we, daar waar mogelijk, alternatieven. We maken alles elke dag vers, zodat het lekker en puur smaakt.

Lekker ontbijten, lunchen of brunchen bij Coava is genieten van alle heerlijke gerechtjes op onze kaart. Van onze huisgemaakte soep tot de heerlijkste brood- en saladegerechten. Of kom genieten van feel good food als de overheerlijke Toasty’s, stuk voor stuk rijkelijk belegd! Iets te vieren? Geniet met vriendinnen van een uitgebreide high tea.

IJs
Bij Coava eet je heerlijk ijs bereidt met verse weidemelk. De beste ingrediënten worden overal vandaan gehaald voor het beste ijs dat met passie voor je wordt gemaakt!

[email protected]
Wist je dat je bij Coava terecht kan voor een feestje of borrel? Neem contact op of ga naar de website!

Een voorproefje

Coava IJscoupe
Coava High Tea
Eten_drinken_Nijkerk_3