Coava

Beleef het ultieme Coava gevoel!
Coava is geboren vanuit de gedachte om mensen een echt genietmoment te laten ervaren. Onze missie is mensen echt te laten genieten van wat moeder-aarde en ‘lokale’ vakmanschap te bieden heeft.

Geniet van de lekkerste koffie gemaakt van koffiebonen rechtstreeks van koffieboeren uit landen zoals Costa Rica, Brazilie, Ethiopie, Tanzania en Panama. Wij branden deze zelf elke dag vers voor jou!
Onze thee komt van de allerbeste plantages en zorgt voor een perfecte kop geurige thee voor een unieke theebeleving. Coava biedt een ruim assortiment exquise theesoorten en leren je met veel plezier hoe je echte thee moet bereiden én presenteren.

Een compleet genietconcept
Deze gedachte heeft geleid tot het concept Coava waar: koffiebranden, koffiezetten en koffie kopen bij elkaar komen. De complete keten van koffieboer tot de laatste slok onder controle.
Dit combineren we met eigengemaakt ijs, drankjes, eten en lekkernijen. Vers van moeder-aarde en van dichtbij, zonder e-nummers en voor suiker gebruiken we, daar waar mogelijk, alternatieven. We maken alles elke dag vers, zodat het lekker en puur smaakt.

Lekker ontbijten, lunchen of brunchen bij Coava is genieten van alle heerlijke gerechtjes op onze kaart. Van onze huisgemaakte soep tot de heerlijkste brood- en saladegerechten. Of kom genieten van feel good food als de overheerlijke Toasty’s, stuk voor stuk rijkelijk belegd! Iets te vieren? Geniet met vriendinnen van een uitgebreide high tea.

IJs
Bij Coava eet je heerlijk ijs bereidt met verse weidemelk. De beste ingrediënten worden overal vandaan gehaald voor het beste ijs dat met passie voor je wordt gemaakt!

[email protected]
Wist je dat je bij Coava terecht kan voor een feestje of borrel? Neem contact op of ga naar de website!

Een voorproefje

Contact

Plein 2
3861 AB Nijkerk
Plan je route
  Bel: 0333035948
  Stuur een e-mail
  Bezoek de website
  Facebookpagina
  Instagram

Openingstijden

Maandag12.00 - 20.00 uur
Dinsdag09.30 - 20.00 uur
Woensdag09.30 - 20.00 uur
Donderdag09.30 - 20.00 uur
Vrijdag09.30 - 21.00 uur
Zaterdag09.30 - 20.00 uur
Zondag12.00 - 20.00 uur
Bij mooi weer gaan we een uurtje langer door ;-)
Op 1ste feestdagen rusten wij even uit

Deel deze pagina


Terug naar overzicht

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login