Bed & Breakfast – gastenverblijf Heg & Steg

Over ons

Onze Bed & Breakfast staat tussen Nijkerk en Hoevelaken en is een appartement voor twee personen op de begane grond.

De B&B staat los van ons huis, u heeft een eigen toegangsdeur en een ruim terras.
Naast een slaapkamer met moderne douche/ toilet heeft u de beschikking over een ruime zitkamer. Hier kunt u zelf een kopje koffie of thee zetten en gebruik maken van de koelkast en tv. Gratis wifi is beschikbaar.

U kunt ons gastenverblijf boeken met of zonder ontbijt.
Het ontbijt zullen we in de koelkast zetten, alleen de broodjes brengen wij u in de ochtend.

De fietsen kunnen onder een eigen afdak gezet worden en hier is ook de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden.

Een voorproefje

slaapkamer