Café Restaurant Istanbul

Het eten bij Istanbul Restaurant is niet alleen lekker, maar ook een ervaring die je niet snel zal vergeten. De Turkse vleesgerechten worden bereid door de ervaren kok en bedient door ons representatieve personeel.

Naast de houtskoolgrill gerechten hebben wij ook aan onze vegetarische gasten gedacht. Op de menukaart kan je gerust een kijkje nemen.

Barbecue/Ocakbasi
Istanbul Cafe & Restaurant biedt de mogelijkheid om gezellig te barbecueën met familie of vrienden. Dit kan ook wel worden vergeleken met gourmetten. Wij zorgen ervoor dat alles klaar ligt, zo kan je zelf kiezen welk vleessoort er eerst op de grillplaat gaat. Deze mogelijkheid is alleen op reservering beschikbaar tussen 4 en 15 personen.
Mocht je van plan zijn hier gebruik van te maken, dan kan je gerust contact opnemen voor de mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes en feestjes
Wil je een uitje organiseren met jou vrienden, familie of werk? Gaat het om een grote groep? Geen zorgen, want wij verzorgen dat graag voor je. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Een voorproefje

Istanbul Turks Cafe Restaurant