Brasserie Kade 10

Welkom bij Brasserie Kade 10
Net buiten het centrum van Nijkerk, aan het water waar eens de ingrediënten werden aangevoerd voor de chocolade fabriek, vindt u Brasserie Kade 10.

Brasserie Kade 10 biedt een groot aantal mogelijkheden voor de meest uiteenlopende gelegenheden. We beschikken over een gastvrije brasserie en over verschillende banquet- en vergaderzalen. Het pand is gehuisvest in de oude chocoladefabriek aan de haven. Deze uitstekende accomodatie is voor u de ideale locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Kade 10 beschikt over een groot parkeerterrein waar u uw auto gratis kunt parkeren.

Een zakenlunch, lunch met vrienden of gewoon even lekker aanschuiven aan de stamtafel met een cappuccino en de krant, het kan bij Kade 10. Onze lunchkaart staat vol met heerlijke, gevarieerde gerechten. Daarnaast wordt er een dagelijks wisselend lunchmenu geserveerd voor €22,50.
De dinerkaart van Kade 10 is gebaseerd op de Franse/ Nederlandse keuken. De gerechten zijn gevarieerd, met zorg samengesteld en aangepast aan de seizoenen. Binnen onze ‘a la carte’ gerechten heeft u de mogelijkheid een 4-gangen menu samen te stellen voor €25,- p.p.

Een voorproefje

Brasserie Kade 10 Nijkerk Straat
Brasserie Kade 10 Nijkerk Lunch
Brasserie Kade 10 Nijkerk Vergaderruimte