Beter Horen

Welkom bij onze audicien in Nijkerk
Beter Horen in Nijkerk heeft zeer uitgebreide ervaring als hoorspecialist. Wij vinden het belangrijk dat mensen (blijven) genieten van geluid. Wil je ook duidelijkheid over jou gehoor? Maak een afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Je bent van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een adequate hooroplossing die bij jou past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel, zoals om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming ben je bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Nijkerk
Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Een voorproefje

Beter Horen Nijkerk Klant
Beter Horen Nijkerk Hoortest

Contact

Singel 19
3861 AD Nijkerk
Plan je route
  Bel: 332451440
  Bezoek de website
  Facebookpagina

Openingstijden

Maandag09.00 - 17.30 uur
Dinsdag09.00 - 17.30 uur
Woensdag09.00 - 17.30 uur
Donderdag09.00 - 17.30 uur
Vrijdag09.00 - 18.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Deel deze pagina


Terug naar overzicht

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login