Beddenspecialist Frans Poorter

Neem een kijkje op onze website en ontdek dat alles wat wij doen in het teken staat om jou een optimale nachtrust te kunnen bieden.
Ons doel is iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is. Daarom inventariseren wij graag tijdens het intakegesprek wie je bent, wat jou behoeften en wensen zijn en of er lichamelijke (slaap gerelateerde) klachten zijn.

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn. Daar hebben wij van Beddenspecialist Frans Poorter sinds een aantal jaar iets op gevonden. SlaapID is ons onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in jou slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden je hele verrassende informatie die helpen bij het maken van een passende en goede keuze uit de brede collectie die wij voeren.

Wij bekijken bij jou thuis je persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het jou uitkomt. Ben je niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij jou thuis om je een passend advies te geven of uw huidige slaapsituatie te bekijken.
Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen je oude matrassen retour en bieden je de beste garanties.

Wil je ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij je van harte uit in onze winkel aan de Verlaat 6 te Nijkerk.

Graag tot ziens

Contact

Verlaat 6
3861 AA Nijkerk
Plan je route
  Bel: 0332451332
  Stuur een e-mail
  Bezoek de website
  Facebookpagina

Openingstijden

Maandag10.00 - 17.30 uur
Dinsdag10.00 - 17.30 uur
Woensdag10.00 - 17.30 uur
Donderdag10.00 - 17.30 uur
Vrijdag10.00 - 20.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur
ZondagGesloten

Deel deze pagina


Terug naar overzicht

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login