Bed & Breakfast Groot Pepersgoed

Centraal in Nederland, vlakbij Amersfoort en Nijkerk
Aan de rand van Hoevelaken midden tussen de landerijen is Bed & Breakfast Groot Pepersgoed gevestigd.

Boerderij Groot Pepersgoed beschikt over vijf ruime gastenkamers met een gezellige, landelijke sfeer. Alle kamers hebben een eigen doucheruimte met toilet en badmeubel. Hier kun je volop genieten van de rust en ruimte op het platteland met de voorzieningen van de stad op een steenworp afstand. In de voormalige deel staat ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet met heerlijke streekproducten en verse eitjes voor je klaar. Groot Pepersgoed biedt je de sfeer en het comfort van een hotelkamer met de huiselijkheid van een bed & breakfast.

In slechts 15 minuten ben je in het centrum van Amersfoort, Nijkerk of Barneveld. Sinds eind 2012 beschikt Hoevelaken over een station waardoor de B&B ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op 100 m afstand. Parkeren op eigen terrein is gratis.

Een voorproefje

Groot Pepersgoed Bed & Breakfast